Erzurum Uzman İş İlanları

Şehir: Erzurum Pozisyon: Uzman

İş TanımıKurulduğu günden itibaren; her zaman en iyi hizmeti veren ve hedef odaklı çözümler üreten, her biri kendi alanında uzman,gelişmeleri yakından takip eden kadrosuyla 7/24 hizmet veren firmamızın bünyesinde görev almak üzere; İSG Denetim Uzmanı takım arkadaşları aramakt..

Erzurum / Tümü FERNAS İNŞAAT

Aranan NiteliklerFernas İnşaat A.Ş. is seeking for an Archeologist for TANAP Project  Lot 1 (Erzurum-Kars section) with the following qualifications; University degree in Archeology, 10 years relevant..

Erzurum / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOka Enerji şantiyelerinde görevlendirmek üzere İnşaat Mühendisi ve Mimar alınacaktır. Şantiye Şefi ile uyumlu çalışarak saha koordinasyonunu sağlamak, sahaya hakim olarak çözüm üretmek ve iş programını takip ederek saha imalatlarının koordinesini sağlamak ..

Erzurum / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOka Enerji;Kars ,Erzincan, Trabzon, Erzurum, Bingöl illeri şantiyelerinde Şantiye içi harcamaların takibi ve iş avansı yönetimi, Gelen evrak teslim alımı ve gönderilmesinin sağlanması, Tedarikçi sözleşmelerinin takibi Merk..

İş Tanımı                                        LÜTFEN İLANI OKUMADAN BAŞVURU YAPMAYINIZ      BELİRTİLEN İLLERDE İKAMET EDEN YADA EDEBİLECEK BAYAN ARKADAŞLAR TÜM TÜRKİYE İÇİN SEYAHAT VE KONAKLAMA ENGELİ OLMAYAN  EĞİTİM KURUMUMUZ ADINA SAHADA EV ZİYARETLERİ YAPARAK ÖĞ..

Erzurum / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıİş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde ,Erzurum da görevlendirilmek üzere tam zamanlı "A yada B  Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı" aramaktayız.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, İş..

Erzurum / Tümü FERNAS İNŞAAT

Aranan NiteliklerMerkezi ANKARA da olan Şirketimizin çeşitli Şantiyelerinde  görevlendirilmek üzere aşağıdaki kriterlere uygun;  Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, İnşaat Taahhüt sektöründe tecrübeli, ..