Giresun İş İlanları

Şehir: Giresun
Giresun / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda görevlendirilmek üzere,  Çiftçilerin tarlalarını gps aleti ile nokta alarak sınırlarını belirleyecek, Çiftçi ile görüşmeden önce çiftçiyle tarlası ve ürünü hakkında..

Giresun / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamız sponsorluğunda yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi olan, 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak Eğitmen arıyoruz.  Sosyal bilimler eğitimi almış ..

Giresun / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz,hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda yürütülen Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik projesi olan 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak; sürdürülebilirliği odak noktası alarak çalışabi..

Giresun / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıGİRESUN ili Bulancak ilçesindeki dershanemizde çalıştırılmak üzere tüm müfredata hakim BİYOLOJİ öğretmenine ihtiyacımız vardır.Aranan Nitelikler* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Dershane deneyimi olan * Pozitif..

İş TanımıBULANCAK ŞUBEMİZDE SBS GRUPLARINDA İNGİLİZCE DERSLERİNE GİRECEK PART TİME / FULL TİME ÖĞRETMEN ARANMAKTADIR...

İş TanımıGİRESUN ili Bulancak İlçesindeki dershanemizde çalıştırılmak üzere tüm branşlardan, deneyimli ve stajyer öğretmenlere ihtiyacımız vardır.Aranan Nitelikler* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Dershane deneyimi olan (tercih nedeni..

İş TanımıGİRESUN ili Bulancak ilçesindeki dershanemizde dolgun ücretle çalıştırılmak üzere tüm müfredata hakim MATEMATİK ve GEOMETRİ öğretmenlerine ihtiyacımız vardır.Aranan Nitelikler* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Dershan..

Giresun / Tümü Titanic Hotels

İş TanımıGünümüzde devam eden ve gelecekte de portföyümüze eklenecek projelerimizde, şantiyelerde görev alacak alanında tecrübeli İnce İşler Saha Şefi arıyoruz.Aranan Nitelikler Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği, Mimarlık veya Teknikerl..

Giresun / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSektörde köklü bir eğitim kurumunun kampüslerinde görev almak üzere "Satış Danışmanları" aramaktayız.Aranan Nitelikler- En az lise mezunu, -Tercihen mağazacılık deneyimi olan, - Ekim sonuna kadar çalışabilecek, ..