Hatay Eleman İş İlanları

Şehir: Hatay Pozisyon: Eleman

İş TanımıTarım Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmamıza Adana, Hatay, Diyarbakır, Urfa ve Ege Bölgesinde istihdam edilmek üzere Ziraat Mühendisleri alınacaktır.Aranan Nitelikler•             Ziraat Fakültesi (Tarla Bitkileri Bölümü) mezunu,..

İş TanımıHayata Destek Derneği (HDD) Türkiye ve çevre bölgelerde afet risklerinin azaltımı, afete hazırlık ve acil durum müdahalesi alanlarında çalışmalar yapan bağımsız bir insani yardım kuruluşudur. HDD toplumsal katılımı öncelikli tutarak, yerel kapasiteyi..

Hatay / Antakya Makas Organizasyon

Yeni kurulmuş firmamıza her turlu etkinlikte (dugun, nisan , kına, acılıs, dogumgunu, bebek odası süsleme vb. ) ; ; -organizasyon yapabilecek, - YARATICI, - yeniliklere açık, - sosyal iletişim becerisi yuksek, - çalışkan, -guleryuzlu, - sorumluluk sahi..

İş TanımıHatay  ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonund..

İş TanımıHatay'daki birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler• En az lise mezunu,• En az C sınıf ehliyetli,• 35 yaşını aşmamış,• SRC Belgesine sahi..

Hatay / Tümü Erse Denizcilik

ERSE DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER..

Aranan NiteliklerSATIŞ DANIŞMANI Diksiyonu düzgün ve prezantabl,Özgüven ve vizyon sahibi,İnsan ilişkileri kuvvetli,Hedef odaklı ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,Müşteri yönetiminde kendine güvenen,İlgili bölümlerden mezun,..

İş TanımıFırın Cafe konsepti ile dünyanın ve özellikle İstanbul’ un özel tarifleriyle donatılmış menümüzde ekmek, sandviç, çörek, börek, kurabiye, pasta, macaron, ve birçok çeşit tatlı ve dondurmalar mevcut olan Fırın İstanbul Mağazalarımızın Mutfak, Tezgah ve Salon böl..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..

Hatay / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıAntakya Uğur Özel Öğretim Kursunda Görev Yapacak Matematik Öğretmeni..