Hatay Eleman İş İlanları

Şehir: Hatay Pozisyon: Eleman

Aranan NiteliklerBilfen Eğitim Kurumlarına bağlı liselerde görevlendirilmek üzere;   Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, İletişim gücü yüksek, Başarı odaklı, Takım çalışmasına yatkın, MS Office programlarına hakim, ..

Aranan NiteliklerBilfen Eğitim Kurumlarına bağlı liseleride görevlendirilmek üzere;Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,İletişim gücü yüksek,Başarı odaklı,Takım çalışmasına yatkın,MS Office programlarına hakim,Pedagojik formasyo..

Aranan NiteliklerBilfen Eğitim Kurumlarına bağlı  İlköğretim okullarımızda görevlendirilmek üzere;- Üniversitelerin Müzik öğretmenliği bölümü mezunu,- Alanında 3 yıl tecrübeli,- İletişim becerisi yüksek,- Öğrenmeye ve gelişime açık,- Takım ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş Tanımı SORUMLU OLDUĞU MÜŞTERİLERDE ÜRÜNLERİN TEMİNİNİ SAĞLAMAK BÖLGESİNDE HEDEFLENEN DAĞILIM, SERGİLEME VE SATIŞ HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK. SORUMLU OLDUĞU MÜŞTERİLER İLE PROFESYONEL İLİŞKİLER KURMAK Aranan Nitelikler..

Hatay / Tümü Mars Cinema Group

İş TanımıMARS CINEMA GROUP, sinema alanlarındaki hizmetleri, profesyonel bir organizasyonun çatısı altında toplayan; eğlence sektöründe Türkiye'nin en farklı ve yenilikçi işletmelerini kurmayı ve işletmeyi amaçlayan bir oluşumdur. İskenderun..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Hatay / Tümü EMRE PAZARLAMA

İş TanımıEmre Pazarlama 0326 618 30 31 - [email protected] Hatay ilinde faaliyet gösteren toptan gıda işletmesiAranan NiteliklerB sınıfı ehliyet sahibi olmak  Askerlik hizmetini tamamlamış olmak  Tanıtım..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..