Hatay Uzman İş İlanları

Şehir: Hatay Pozisyon: Uzman
Hatay / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıANTAKYA UĞUR ÖZEL ÖĞRETİM KURSUMUZDA GÖREVLENDİRİLME ÜZERE FİZİK ÖĞRETMENİ   2164112..

Hatay / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıANTAKYA UĞUR ÖZEL ÖĞRETİM KURSUMUZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE MATEMATİK VE GEOMETRİ ÖĞRETMENİ 2164112..

Hatay / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıÖZEL ANTAKYA UĞUR ÖĞRETİM KURSUNDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE KİMYA ÖĞRETMENİ..

Hatay / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıBAHÇEŞEHİR UĞUR EĞİTİM KURUMLARINA BAĞLI UĞUR OKULLARI ANTAKYA ŞUBESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE REHBER ÖĞRETMEN  ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler-Başvurduğu alanla ilgili lisans veya yüksek lisans programlarından mezun -Türk Eğitim ..

İş Tanımı  Hatay - İskenderun'daki birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,       Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Fatu..

Hatay / Tümü EUREKO SİGORTA

İş TanımıGüneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü'müze bağlı olarak sigortacılık hizmeti verdiğimiz Garanti Bankası müşterilerine Eureko Sigorta ürün ve hizmetlerinin aktif satışının yapılması, müşteri ilişkilerinin memnuniyetini / kalıcılığını sağlayacak şekilde yürütülmesinden sor..

İş Tanımı1950'den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış KEMAL TANCA markamızın İskenderun Park Forbes AVM de yeni açılacak olan mağazasında değerlendirilmek üzere, perakendeciliği meslek olarak benimsemiş ve bu alanda kariyer yapma..

Hatay / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıAntakya(Hatay) mağazamızda görev alacak;   • Perakende sektöründe satış performansı yüksek,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başarılı, iletişi..

Hatay / Tümü BARÇIN SİGORTA

İş TanımıBELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA POTANSİYEL MÜŞTERİLERE ULAŞARAK SATIŞ YAPMAK VE MÜŞTERİ MEMMUNİYETİNİ TAMAMLAMAK.Aranan Nitelikler SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN  SATIŞIN GEREKTİRDİĞİ..

İş Tanımı                                                                              EĞİTİM HEMŞİRESİInnovex; ilaç sanayi, biyoteknoloji ve tıbbi cihaz alanında faaliyet gösteren firmalara yenilikçi satış çözümleri, yüksek kalitede satış takımları sağ..