Hatay İş İlanları

Şehir: Hatay

İş TanımıALFA DAĞITIM BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK SEVKİYAT ŞÖFÖRÜ  Aranan NiteliklerC & E Ehliyet..

İş TanımıEV DIŞI TÜKETİM MALZEMELERİ SATIŞ SORUMLUSU Hatay İskenderun'da İkamet eden,..

İş TanımıAlfa Dağıtım Bünyesinde Çalışacak... Hatay/Antakya bölgesinde ikamet eden...Aranan NiteliklerHatay/Antakya bölgesinde çalıştırılmak üzere; En az Lise, tercihen üniversite mezunu En az 2 Yıl Satış Tecrübesi Edinmiş ..

İş Tanımı SORUMLU OLDUĞU MÜŞTERİLERDE ÜRÜNLERİN TEMİNİNİ SAĞLAMAK BÖLGESİNDE HEDEFLENEN DAĞILIM, SERGİLEME VE SATIŞ HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK. SORUMLU OLDUĞU MÜŞTERİLER İLE PROFESYONEL İLİŞKİLER KURMAK Aranan Nitelikler..

Aranan Nitelikler-2 veya 4 yıllık üniversite mezunu, -Tercihen muhasebe,işletme,iktisat,maliye bölümlerinden mezun, -Adana'da ikamet eden, -MS Office programlarını yüksek düzeyde iyi kullanabilen, -Tercihen netsis programını bilen, -Mal..

İş Tanımı FATURALARIN SİSTEME GİRİŞ ÇIKIŞ İŞLEMLERİ STOKLARIN TAKİBİ MUHASEBE İLE İLGİLİ EVRAKLARIN DÜZENLENMESİ Aranan Nitelikler İSKENDERUN VE ANTAKYA DA İKAMET ETMEK ÜZERE  ÜNİVERSİTELERİN MUH..

Hatay / Tümü LESCON

İş Tanımı· Mağaza Müdür/Müdür Yardımcılığı konusunda minimum 2 sene deneyimli · Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış · Minimum lise mezunu · MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim · Marka..

Hatay / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı dü..

Hatay / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim (V3)Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odakl..

Hatay / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..