Apple Apple Store Leader Program İş İlanı

Apple Store Leader Program iş ilanı açıklaması

İş Tanımı

İş Özeti

Apple Store’da liderlik sanatını keşfederken yeni şeyler öğrenin ve kendinizi geliştirin. Eğitim, deneyim ve mentorluk desteğiyle parekende satış alanında her yönden ustalaşacaksınız. Ekibin bir parçası olup çevrenizdekilerle işbirliği yapmayı öğreneceksiniz. Bir birey olarak, mağazanızın başarısına etkide bulunacak, kişisel gelişiminizi daha ileriye taşıyacaksınız. Doğuştan bir liderseniz, Apple Store Lideri Programı kendinizi göstermeniz için bir fırsat.

İş Tanımı

Bu benzersiz 24 aylık programın ilk yılında, mağazalarımızda rotasyonla çeşitli pozisyonlarda çalışacaksınız. İkinci yılda, üst düzey yöneticilerin danışmanlığında ve rehberliğinde liderlik görevlerine odaklanacaksınız. Her görevde çalışırken öğrenecek, kendi deneyiminizi yansıtacak, anladıklarınızı uygulayacak ve ekibinizle paylaşacaksınız. Gözlemlerinizi aktararak, mağazanızda ve tüm dünyadaki mağazalarda pozitif değişiklikleri destekleyeceksiniz. Programı liderlik potansiyelinizi göstererek başarıyla tamamladığınızda ise, temel pazarlarımızın birinde bulunan bir mağazada liderlik pozisyonuna başvurma fırsatınız olacak.

Eğitim

Programa kabul edilmek için üniversite mezunu olmak, derslerinizi başarılı notlarla tamamlamış veya buna denk bir iş deneyimi edinmiş olmanız gerekir.


Aranan Nitelikler

Temel Nitelikler

  • İşte, ekip içinde veya topluluğunuzda liderlik deneyimine sahip olmak
  • Milyonlarca dolarlık, sektör lideri bir perakende operasyonunu yöneten ekibe liderlik yapmak için istekli olmak

Ek Nitelikler

  • Apple’a ve teknolojiye ilgi
  • Çok iyi derecede İngilizce bilgisi Farklı kültürlerle etkileşim deneyimi (uzun süreli seyahat / okul, kurs / work & travel deneyimi) veya ikinci bir dil bilmek tercih sebebidir.
  • Programın tüm dünyadaki başlangıç tarihi Ağustos 2016’dır.  Son başvuru tarihi: 30 Nisan 2016.  
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmeniz gerekir. Çalışma saatleriniz işin gereksinimlerine göre belirlenecektir.

 

Bu pozisyona başvurmak için lütfen özgeçmişinize bir ön yazı ekleyin. Ön yazınızda şu soruyu cevaplamanızı rica ederiz: “Bir Apple Store’da başarılı bir lider olmanızı sağlayacak en önemli neden nedir?”


Apple Store Leader Program ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu İstanbul Anadolu / Tümü
İstanbul Avrupa / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma Apple
Sektör / Bölüm / Pozisyon Bilişim / Satış / Orta Düzey Yönetici