Turizm Otelcilik M.Y.O.,Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu
Tercihen ustalık belgesi veya Mesleki yeterlilik belgesine sahip
4*-5* otellerde en az 2 yıl tecrübeli,
Takım çalışmasına yatkın,
Misafir memnuniyeti odaklı,
Güler yüzlü hizmet sunmayı ilke edinmiş,
İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek,
Dış görünüşüne ve kişisel hijyenine özen gösteren
Şirket tüzüğüne uymak.
Şirketin Sağlık ve Güvenlik Politikasını anlamak.
Acil bir durum veya felaket durumunda takip etmesi gereken doğru prosedürü konusunda tamamen yetkin olmak.
Her zaman otelin oda doluluk durumundan haberdar olmak.
Her zaman marka standartlarına uymak.
Restoranı servise hazırlamak.
Marka standartlarında kahvaltı hazırlamak, servis etmek ve toplamak.
Her türlü sorun ve şikayeti Nöbetçi Müdüre iletmek.
Gıda taşıması, depolanması ve hijyenine dair doğru yöntemlerin takip etmek.
Çalışma Kılavuzu veya görev kartlarında detayları verilen ürün özelliklerine uygun bir şekilde yemeklerin hazırlaması, pişirilmesi ve sunulması.
Porsiyon kontrol şartnamelerinin yerine getirilmesini sağlamak.
Üst düzey yönetimin belirlediği yemekleri ve menü kalemlerini hazırlamak.
Mutfak donanımının kullanımı ve temizliği esnasında doğru prosedürler ile hijyen ve güvenlik şartlarına harfiyen uyulması.
Çalışma alanlarının her zaman temiz ve düzenli tutulmasını ve gıda maddelerinin güvenli ve hijyenik bir şekilde taşınmasını sağlamak.