Aşçı (Bayan) iş ilanı açıklaması
• Konusunda en az 5 yıl deneyim sahibi,
• Türk mutfağına ek olarak tercihen dünya mutfağı bilgisi olan,
• Toplu yemek üretimi konusunda tecrübeli,
• Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi, temizliğe ve görsel sunuma özen gösteren,
• Güler yüzlü, Kişisel hijyen ve dış görünüşüne özen gösteren,
• Gıda güvenliği konusunda bilgi sahibi,
• Ekip çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı,
• Dinamik, hızlı çalışan, kendine güvenen,
• Gelişime ve mesleki yeniliklere açık,
• Sorumluluk sahibi, kendine güvenen, azimli, hırslı,
• Sağlık durumu mutfak koşullarında çalışmaya uygun,
• 25-40 yaş aralığında bayan,