İş TanımıDiyarbakır/Merkez'de hizmete başlayacak olan Radisson Blu Hotel mutfak departmanında görevlendirilmek üzere "Executive Chef"arıyoruz.
Aranan Nitelikler - Uluslararası zincirlerde deneyim kazanmış,
- İlgili bölümlerden mezun veya sertifika programlarıyla meslek edinmiş,
- En az 5 yıl Otelcilik alanında eşdeğer bir pozisyonda tecrübe sahibi olmuş,
- Müşteri ihtiyaçlarını analiz ve marka standartlarına uygun menüler oluşturma konusunda vziyon sahibi,
- Detaylara odaklanmak ve organizasyon ve takibini sağlamak konusunda deneyimli,
- Bütçeleme, tahmin, kaynak planlaması dahil olmak üzere bölümün yönetimini sağlayacak,
- Mükemmel liderlik ve yönetim becerilerine vakıf,
- Ekip çalışmasına yatkın,
- Kendini geliştirme hedefi olan,
- İşinde yenilikçi olan,
- Uluslararası standartları takip ederek ,yeni trendler konusunda yol gösterici olabilecek,
- Diyarbakır ilinde ikamet eden veya edebilecek,
- Kariyerinde Rezidor Grubunda devam etmek isteyen adayların başvurularını bekliyoruz.