İş TanımıDiyarbakır/Merkez'de hizmete açılacak olan Radisson Blu Hotel'de görevlendirilmek üzere Food & Beverage Manager/Yiyecek İçecek Müdürü alınacaktır.
Aranan Nitelikler
- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Tercihen Turizm ve Otelcilik),
- Uluslararası zincirlerde deneyim kazanmış,
- En az 5 yıl Otelcilik alanında eşdeğer bir pozisyonda tecrübe sahibi olmuş,
- Müşteri ihtiyaçlarını analiz ve marka standartlarına uygun menüler oluşturma konusunda vizyon sahibi,
- Detaylara odaklanmak ve organizasyon ve takibini sağlamak konusunda deneyimli,
- Bütçeleme, tahmin, kaynak planlaması dahil olmak üzere bölümün yönetimini sağlayacak,
- Mevcut menülerin organizesini sağlayabilecek,
- İletişim becerileri gelişmiş, dinamik ve analitik düşünebilen,
- İnsan ilişkileri güçlü ve Misafir memnuniyetini ön planda tutan,
- Problem çözme becerisi yüksek,
- Uluslararası servis standartlarına hakim,
- Organizasyonlar konusunda tecrübeli,
- Yiyecek & İçecek operasyonu konusunda stratejik kararlar alabilecek,
- Misafir memnuniyeti anlayışını benimsemiş,
- İletişimi güçlü ve vizyon sahibi,
- Diyarbakır ilinde ikamet eden veya edebilecek,
- Kariyerinde Rezidor Grubunda devam etmek isteyen adayların başvurularını bekliyoruz.