Tercihen MYO Aşçılık bölümlerinden mezun ya da kalfalık veya ustalık belgesine sahip,
Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi,
Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilen,
Sözlü iletişimde güçlü,
Yaratıcı,
Mutfak ihtiyaç ve kontrollerini yapabilecek,
Problem çözme becerisi yüksek,
Prezentabl ve güleryüzlü olmak
Hijyene ve kişisel bakıma önem veren,
Takım çalışmasına uyumlu,
Vardiya sisteminde çalışabilmek
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.
İlan lokasyonu | Diyarbakır / Tümü |
İlan Tarihi | 30/05/2016 |
Cinsiyet | Belirlenemedi |
Çalışma Şekli | Tam zamanlı |
Firma | NOVOTEL DİYARBAKIR |
Sektör / Bölüm / Pozisyon | TURİZM-OTELCİLİK / Yiyecek-İçecek Hizmetleri / Eleman |