NOVOTEL DİYARBAKIR Sous Chef İş İlanı

Sous Chef iş ilanı açıklaması

Aranan Nitelikler
  • Tercihen MYO Aşçılık bölümlerinden mezun ya da kalfalık veya ustalık belgesine sahip,
  • Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi,
  • Aşçı yardımcılarının eğitimlerini yapabilecek,
  • Aşçıbaşının sorumluluğu altındaki çeşitli servislerin doğru işleyişini sağlayabilecek,
  • Mutfak programlarını etkin bir şekilde kullanabilen,
  • Ms Office programlarına hakim,
  • Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilen,
  • Yazılı ve sözlü iletişimde güçlü,
  • Yönetim, organizasyon ve planlama yeteneğine sahip,
  • Zaman ve stres yönetiminde başarılı,
  • Hijyene ve kişisel bakıma önem veren,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Sous Chef ilanı için istenilen özellikler ve detaylar

İlan lokasyonu Diyarbakır / Tümü
İlan Tarihi 30/05/2016
Cinsiyet Belirlenemedi
Çalışma Şekli Tam zamanlı
Firma NOVOTEL DİYARBAKIR
Sektör / Bölüm / Pozisyon TURİZM-OTELCİLİK / Mutfak / Uzman