F&B reçeteleri hazırlamak
F&B tedarikçileri ile koordinasyonlu çalışmak
Hampton by Hilton F&B standartlarini uygulamak ve ekibine uygulattirmak
F&B periyodik checklistleri takip etmek ve dosyalamak
F&B cost değerlerini takip etmek
Hilton Standartlarına göre HACCP, alcohol awareness ve gida depolama eğitimlerini almak ve uygulamak,
F&B ekipmanlari, kullanımları,sayi ve demirbaş konularını takip etmek
Toplanti salonlari, organizasyonlari ve hazirliklarini öngörülü şekilde takip etmek,tedarikli olmak
Misafir memnuniyet sonuclarini bilmek, takip etmek
Hampton standart kahvaltı büfesi kurmak, toplamak
Öğle ve akşam büfesi kurmak, toplamak
Misafirlere Hampton 3:4:3 menüsünden yemekleri hazırlamak sunmak
Mutfak ve bulaşık bölümlerini aktif kullanmak
Tüm F&B alanlarının temizliği ve düzenini sağlamak,
Toplantı salonlarının düzenlerini almak, çay kahve araları için gerekli hazırlığı yapmak
Gıda ürünlerini ve malzemeleri doğru depolamak, takip etmek siparişleri bildirmek
Genel operasyona destek vermek
Hilton Universitesi zorunlu&tercih derslerini yapmak
Periyodik on&off the job eğitimlere katılmak
Açılış sürecinde genel destek vermek
Operation Managere rapor etmek
Nöbetçi Müdür eğitimi alarak aksam&gece&bayramlar&haftasonu sırası geldiğinde otelin Nöbetçi Müdürü olmak
Ingilizce orta düzey
Universte diplomasi (turizm otelcilik) – tercih sebebi
Mesleki tecrübe
Marka tecrübesi - tercih sebebi
Açılış tecrübesi - tercih sebebi
Esnek calisma saatlerine uygun
Vardiyalı çalışmaya uygun
Öğrenime ve öğreticiliğe açık ve istekli
Takipçi ve sonuç odaklı
Analitik ve proaktif düşünme
Empatik olmak
Misafir memnuniyeti odaklı
İlan lokasyonu | İstanbul Anadolu / Tümü |
İlan Tarihi | 30/05/2016 |
Cinsiyet | Belirlenemedi |
Çalışma Şekli | Tam zamanlı |
Firma | Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport |
Sektör / Bölüm / Pozisyon | Turizm-Otelcilik / Yiyecek ve İçecek / Şef-Amir |