Akaryakıt Pompa Görevlisi İş İlanları

Pozisyon: Akaryakıt Pompa Görevlisi
Bursa / Tümü SHELL PETROL A.Ş

GENEL NİTELİKLER SHELL PETROL A.Ş'NİN ACENTALARI ARACILIĞI İLE İŞLETTİĞİ BURSA'DA BULUNAN KENDİ AKARYAKIT İSTASYONLARI İÇİN ÖN SAHA SATIŞ VE MARKET SATIŞ ELEMANI ARAMAKTAYIZ. -Vardiya Çalışmaya Uygun , ( Günde 7,50 saat çalışma olacaktır.) -Müşteri Memnuniyetini Ön P..

Antalya / Muratpaşa Bozkan Akaryakıt Shell Dedeman

MedicalPark Hastanesi Karşısında bulunan Bozkan Petrol BP istasyonumuza Akaryakıt Satıs Gorevlileri (Pompacılar) alınacaktır. 8 SAAT CALISMA MAAS+YEMEK+AGİ ISTASYON MUDURU ALİ BEY ILE ILETISIME GECINIZ. ALİ BEY 0542 674 63 43 / 0242 323 64 40..

Sakarya / Serdivan Mısrapet Petrol

İstasyonumuzda çalışacak eleman aranıyor...

Antalya / Alanya SHELL PETROL A.Ş

SHELL PETROL A.Ş.’NİN ANTALYA - ALANYA MERKEZDE VE ACENTA MODELİYLE KENDİ İŞLETECEĞİ AKARYAKIT İSTASYONUNA "ÖN SAHA SATIŞ ELEMANI" ARAMAKTAYIZ. •Tercihen Lise ve dengi okullardan mezun, •Askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan, •Aktif satış alanın..

Ankara / Tümü SHELL PETROL A.Ş

SHELL PETROL A.Ş.’NİN ANKARA'DA VE ACENTA MODELİYLE KENDİ İŞLETECEĞİ AKARYAKIT İSTASYONUNA ÖN SAHA SATIŞ ELEMANI & MARKET SATIŞ ELEMANI ARAMAKTAYIZ. - Tercihen Lise ve dengi okullardan mezun, -Askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan, -Aktif satı..

Sakarya / Arifiye Açıkdeniz

istasyonumuzda çalışmak üzere pompacı aranıyor..

İstanbul Avrupa / Esenler Emre Petrol

İstasyonumuzda pompa görevlisi olarak ; - Güvenilir - geçici iş aramayan uzun süreli çalışma arkadaşları arıyoruz - Askerliğini yapmış - Vardiya sisteminde çalışabilecek - tecrübeli arkadaşlar öncelikli değerlendirilecektir ..

Kocaeli / Gebze Parlayan Petrol Ofisi

Akaryakıt istasyonunda pompacılık yapabilecek deneyimli veya deneyimsiz elemanlar aranıyor. Çalışma saatleri ve ücret hakkında telefonda veya yüz yüze bilgi verilecektir...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Kuruçeşme Petrol

BEŞİKTAŞ / ORTAKÖY de bulunan Opet benzin istasyonumuza -Dürüst, çalışkan, disiplinli, güleryüzlü, -Lise ve dengi okullardan mezun, - Temizlik ve düzene önem veren, - Takım ruhuna yatkın, - Üç vardiyalı sistemle çalışacak, 8saat - Maaş+yemek+Sgk+Agi A..

Antalya / Manavgat Ulukan Petrol Aş

SHELL AKARYAKIT ISTASYONUMUZA, AKARYAKIT SATIS ELEMANLARI ALINACAKTIR. MÜRACAATLAR SAHSEN KABUL EDILIR. ADRES: HATIPLAR YENI MH. ÖGER TURU GEÇINCE..