Akaryakıt Pompa Görevlisi İş İlanları

Pozisyon: Akaryakıt Pompa Görevlisi
Eskişehir / Tepebaşı Celal Sölpük

-sigara içmeyen -askerliğini yapmış -diksiyonu düzgün -vardiyalı sisteme uyan..

Sakarya / Hendek City Pet Hann Oil Akaryakıt

maaş asgari ücret + prim yemek ssk yol..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sihir Petrol

SHELL A.Ş.'NİN KENDİ İŞLETMİŞ OLDUĞU İSTASYONLARINA ÖN SAHADA ARAÇLARA YAKIT VEREBİLECEK VE MARKET KASADA GÜLERYÜZLÜ BİR ŞEKİLDE SATIŞ YAPABİLECEK KENDİNE GÜVENEN,ÇALIŞKAN, 18 YAŞ ÜSTÜ PERSONELLER ARANIYOR. 3 VARDİYALI SİSTEM ÇALIŞMAKTAYIZ...

İzmir / Bornova Çağsan Otogaz

1997 yılından beri İzmir Karabağlar ve Kamil Tunca'da faaliyet gösteren, akaryakıt sektöründe her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamızın, Akaryakıt ve LPG İstasyonunda görev yapmak üzere, aşağıdaki özelliklere sahip '' AKARYAKIT ve LPG POMPACISI '' arayışımız bulunmaktad..

Bursa / Tümü SHELL PETROL A.Ş

GENEL NİTELİKLER SHELL PETROL A.Ş'NİN ACENTALARI ARACILIĞI İLE İŞLETTİĞİ BURSA'DA BULUNAN KENDİ AKARYAKIT İSTASYONLARI İÇİN ÖN SAHA SATIŞ VE MARKET SATIŞ ELEMANI ARAMAKTAYIZ. -Vardiya Çalışmaya Uygun , ( Günde 7,50 saat çalışma olacaktır.) -Müşteri Memnuniyetini Ön P..

Antalya / Muratpaşa Sefa Kuyumculuk

KUNDU OTELLER BÖLGESİ VE AKSU ALTINTAŞ MAHALLESİNDEKİ AKARYAKIT İSTASYONLARIMIZ İÇİN POMPA GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞACAK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. 8 SAAT MESAİ DÜZENİNDE ASGARİ ÜCRET + 100 TL MULTİNET VERİYORUZ. FAZLA MESAİ YAPMAK İSTEYEN PERSONELİN MAAŞI 1600 - 2000 TL ARASI OLABİLMEKT..

Kocaeli / Çayırova Has Petrol Shell

AKARYAKIT İSTASYONUNDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÖN SAHA VE MARKET ELEMANLARI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalgıçlar Petrol

MİMAROBA-OPET BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK POMPA SATIŞ GÖREVLİLERİ ARANIYOR GÜLERYÜZLÜ VE DİNAMİK VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK POMPA SATIŞ GÖREVLİLERİ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Dalgıçlar Petrol

Dalgıçlar Petrol firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Dalgıçlar Petrol Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Gaziantep / Şehitkamil Zafer Petrol

Zafer Petrol firmasının aktif ilanlarına veya diğer Akaryakıt Satış Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Zafer Petrol Akaryakıt Satış Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..