Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
İzmir / Bergama Limon Adam Cafe & Bistro

Yeni açılan izmir bergama şubemiz için aşçı yardımcısı takım arkadaşları aramaktayız. Çalışma ortamının hijyen ve temizliğini ilke edinmiş, pişirme kuralları konusunda bilgili, Yönetimsel becerileri ve organizasyon yeteneği gelişmiş, Reçete ile çalışmaya alışık, Gıd..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe TEKSAN JENERATÖR

• Lise veya Meslek Lisesi mezunu (tercihen mesleki sertifikaya sahip), • Gıda güvenliği ve hijyen konuları hakkında bilgi sahibi, • Toplu yemek üretimi, porsiyonlama konusunda en az 4 yıl tecrübesi olan, • Titiz ve disiplinli çalışabilen, • Takım çalışmasına uygun, • Es..

İstanbul Avrupa / Esenler Garden Teras Restaurant

Garden Teras Restaurant firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Garden Teras Restaurant Aşçı Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

3. Havalimanı Akpınar köyüne açılacak olan projemize vardiyalı çalışabilecek yatılı Aşçı yardımcısı ve Bulaşıkçılar alınacaktır. Net maaş +agi+ sgk + yemek + Yatılı yer Başvurularınız için : Müslüm ŞAHİN: 0530 695 68 59..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İnci Denizcilik

ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCILARI ve YARDIMCI ELEMANLAR Tüm sosyal haklar mevcuttur. MAAŞ+MESAİ+İKRAMİYE+SSK+YEMEK+KALACAK YE..