Avukat İş İlanları

Pozisyon: Avukat
Ankara / Yenimahalle Mbk İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti

Ankara ve çevresinde faaliyet gösteren halı, mobilya ve dayanıklı ev aletleri konusunda is yapan firmamızda aşağıda belirtmiş olduğumuz niteliklere sahip şirketimizin hukuk departmanında görev alacak veya proje bazlı çalışacak Avukat istihdam edilecektir. • İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Nsn Vize

- Üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden mezun, - Özellikle Aile Hukuku, Yabancıların Türkiye’de çalışma izinlerinin, oturum izinlerinin alınması uzatılması ve işlemlerinin takibini yapabilecek, - Sorumluluk alabilecek, dava ve dosya takip yeteneği güçlü, insiyatif sahibi, - Duruşm..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Lina İnşaat Ve Gıda

- Şirketimizde daimi bulunacak 5 yıl tecrübeli veya yeni mezun adaylar - Özgüveni yüksek - İletişim becerileri kuvvetli hukuk danışmanları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Asbanq Ltd. Şti

hukuk fakültesi mezunu, en az 4-5 yıllık iş deneyimi olan avukat iş arkadaşı alınacaktır. detaylı CV gönderilmesi önem arz etmektedir. özellikle icra ,borç hukuk mevzuatına hakim arkadaşlar...

Ankara / Çankaya İlhan Ticaret

ŞİRKET BÜNYESİNDE KADROLU ÇALIŞACAK ... İDARE VE İŞ HUKUKUNA VAKIF AVUKATLAR ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Viya Hukuk Bürosu

Ümraniye Madenler Mahallesinde faaliyet gösteren Hukuk Büromuza ;Ümraniye,Çekmeköy,Sancaktepe civarında ikamet eden, 4-5 yıllık tecrübesi olan bay-bayan avukat aramaktayız. Adres; Madenler mah.İ dealist kent cad. idealist kent sitesi 2.etap no:4 (Metrogarden AVM yanı)..

İzmir / Çiğli Asrın Grup

Gayrimenkul firmamızın Çiğli şubesinde şirket avukatımızla çalışmak üzere "KADIN STAJYER AVUKAT" aramaktayız...

Ankara / Çankaya Kırbaç Hukuk Bürosu

Uluslararası hukuk alanında faaliyet gösteren hukuk büromuzda, ileri seviyede İngilizce bilen, tercihen yurtdışında yüksek lisans çalışması yapmış, mesleki deneyimi olan avukat alınacaktır. Başvuru sahiplerinin randevu talep etmeleri rica olunur...

İstanbul Anadolu / Maltepe Pınar Eldem Avukatlık Bürosu

Maltepe/Küçükyalı’da bulunan Özel hukuk ve İcra davaları ağırlıklı hukuk büromuza Yeni mezun,kendini geliştirmeye ve öğrenmeye açık, duruşmalara girebilecek, uzun soluklu çalışma ortamı arayan , disiplinli, dikkatli, işini benimseyerek yapan ve seyahat engeli bulunmayan bayan avukat alınacaktır.İş y..

Şenalp-Özer Avukatlık Bürosu'nun dava bölümünde görev almak üzere avukat arayışımız bulunmaktadır. www.senalpozer.av.tr..