Avukat İş İlanları

Pozisyon: Avukat
Ankara / Çankaya Kırbaç Hukuk Bürosu

Uluslararası hukuk alanında faaliyet gösteren hukuk büromuzda, ileri seviyede İngilizce bilen, tercihen yurtdışında yüksek lisans çalışması yapmış, mesleki deneyimi olan avukat alınacaktır. Başvuru sahiplerinin randevu talep etmeleri rica olunur...

İstanbul Avrupa / Avcılar Demir Danışmanlık

Avcılarda bulunan Hukuk bürosuna Avukat çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mr Danışmanlık

Kurumsal firmamıza full time yada part time (proje bazlı) Avukat - Stajer avukat aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü Garanti Grup

İş Tanımı Garanti Grup Şirket bünyesinde aşağıdaki özelliklere sahip Özellikle Vergi Hukuku alanında en az 4 yıl deneyimli "İş Hukuku Avukatı" alınacaktır. Aranan Nitelikler (Vergi hukuku ) Ticaret hukuku, borçlar hukuku, iş hukuku, icra iflas hukuku, rekabet huku..

İstanbul Anadolu / Pendik Alo Kaza

PENDIKTE OLAN HUKUK BÜROMUZDA SİGORTA HUKUKU VE İCRA HUKUKU ALANINDA CALISACAK TECRUBELI VE STAJER AVUKATLAR ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Tuzla Gentaş Kimya

Şirket bünyemizde çalışacak Anadolu yakasında ikamet eden deneyimli avukat alınacaktır...

Ankara / Çankaya Baytok Hukuk Bürosu

GENEL NİTELİKLER Hukuk büromuzun Ceza Hukuku Departmanında çalışmak üzere deneyimli Avukat arayışımız bulunmaktadır. ARANAN ÖZELLİKLER • Üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden mezun, • En az 1 yıl avukatlık tecrübesi bulunan, • Hukuk bürosu deneyimi olan , •..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Lemar Grup

ŞİRKETİMİZİN merkez ofisinde tam zamanlı çalışabilecek genç bay- bayan avukatlar alınacaktır...

Uluslararası hukuk alanında faaliyet gösteren hukuk büromuza, ileri seviyede İngilizce bilen, tercihen yurt dışında yüksek lisans çalışması yapmış, en az 3 yıl mesleki deneyimi olan avukat alınacaktır.Başvuru sahiplerinin randevu talep etmeleri rica olunur...

İzmir / Çiğli Asrın Grup

1993 yılından bu yana harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Çiğli şubesine avukat aramaktayız. İş tanımı; -Şirket tarafından ve/veya şirkete karşı açılmış her türlü dava takibi, dosyaların dilekçe cevap yazılarının vs belgelerinin hazırlanması,..