Barista İş İlanları

Pozisyon: Barista
Ankara / Tümü Cumhuriyet Lezzet Dünyası

CUMHURİYET LEZZET DÜNYASI ÇUKURAMBAR ŞUBESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *tercihen turizm otelcilik mezunu, *kahve makine ve ekipmanları kullanımında en az 5 yıl deneyimli, *Soğuk ve sıcak içecek hazırlama bilgisi ileri seviyede, *hijyen kurallarına özen gösteren, *temiz..

Edirne / Keşan Best Aroma Shop Cafe

İş Açıklaması Keşan Bendis AVM de yer alan mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar " arıyoruz İstenen Yete..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Adea Gıda Tur. San. Tic. Ltd. Şti.

SANCAKTEPE BAĞ PASTAHANESİNDE ÇALIŞACAK TEZGAHTAR ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Beyaz Fırın Ataşehir

Beyaz Fırın, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. 1836’da Balat’ta poğaça, börek, çörek fırını olarak başlayan, Kadıköy’de büyüyüp serpilen Beyaz Fırın, Anadolu yakasında, 350 çalışanı ile birlikte Kadıköy, Suadiye, Çiftehavuzlar, Erenköy, Akasya ve Ataşehir mağazalarında hizmet vermeye..

Tekirdağ / Çorlu Shaya

GENEL NİTELİKLER Tekirdağ / Çorlu'da açılacak olan mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar" (Servis Elemanları)" arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Saray Gıda

Yiyecek içecek sektöründe faaliyette bulunan firmamızın İstanbul Bakırköy Bölgesinde bulunan Cafe - Restaurant mağazamızda görevlendirilmek üzere; Menü'müz içerisinde bulunan sıcak ve soğuk içeceklerin hazırlanması ve sunumu ile ilgili işlemlerden sorumlu olacak, Müşteri memnuniy..

İstanbul Anadolu / Beykoz Shaya

İstanbul'da Beykoz lokasyonunda yeni açılacak olan mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güler yüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu 'Barista'lar arıyoruz. İş Tanımı:..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

MADO ŞUBELERİMİZDE ÇALIŞTIRMAK ÜZERE, 19-29 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, KAHVE SUNUM VE ÇEŞİTLERİNİ BİLEN BARİSTALAR, 19-32 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, TEZGAH DÜZENİ,ÜRÜN HAZIRLAMA,SATIŞ VE ÜRÜN SUNUMU HAKKI..