Barista İş İlanları

Pozisyon: Barista
İzmir / Bornova Orçun Kuaför

KUAFÖR SALONUNDA ÇALIŞMAK ÜZERE BARİSTA ARANIYOR..

Ankara / Tümü Cumhuriyet Lezzet Dünyası

Cumhuriyet Lezzet Dünyası firmasının aktif ilanlarına veya diğer Barista ilanlarına göz atabilirsiniz.Cumhuriyet Lezzet Dünyası Barista ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Çayırova Tekno Kafe

Yapı Kredi Bankası Genel Merkezinde Bulunan Kafeterya Şubemize * Gebze, Çayırova veya Darıca'da ikamet eden * 18-30 Yaşları arası * Diksiyonu düzgün, * Sürekli ve uzun süre çalışacak, * Kariyer hedefi olan, Bayan personel alınacak garson veya mutfak elemanı olar..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Tugra Park

Tugra Park firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kasiyer ilanlarına göz atabilirsiniz.Tugra Park Kasiyer ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Alpan Gıda

Hadımköy Yolu Çakmaklı civarında bulunan Lavazza Best Coffee Shop İçin Baristalar arıyoruz. Yakın bölgede(Beylikdüzü,Esenyurt,Hadımköy civarı) ikamet eden ve deneyimli olanlar tercih sebebidir...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Qahwah Cafe

Cafemizde çalışmak üzere; -Tecrübeli ya da tecrübesiz -GÜLERYÜZLÜ -Takım çalışmasına uygun -İnsanlarla iletişimi iyi -Diksiyonu iyi -Satış kabiliyeti olan -Yetiştirilmek üzere öğrenmeye açık -Gece 12'ye kadar çalışmaya uygun -Tercihen kahv..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Htr Gıda / Lavazza

Htr Gıda / Lavazza firmasının aktif ilanlarına veya diğer Barısta ilanlarına göz atabilirsiniz.Htr Gıda / Lavazza Barısta ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Tümü toksöz grup

Toksöz Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Servis Personeli Ve Barista ilanlarına göz atabilirsiniz.Toksöz Grup Servis Personeli Ve Barista ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Proje Edt Gıda

Kurtköy Atlntis Avm'de hizmet veren Değirmen Pastanesi'nde çalışmak üzere, deneyimli Baristalar aranıyor...

Ankara / Çankaya Tarchy Cafe

Tarchy Cafe firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Tarchy Cafe Aşçı Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..