Barista İş İlanları

Pozisyon: Barista
Samsun / Atakum Best Coffee Shop Lavazza

Yeşilyurt alışveriş merkezinde bulunan ulusal bir zincirin halkası olan best coffee shop lavazza mağazamızda çalışmak üzere barista / garson olarak,genç ve dinamik ekip arkadaşlarının müracaatları beklenmektedir...

tuzla piyade okulunda çalışabilecek sabıka kaydı temiz diksiyonu iyi bayan eleman alınacaktır maaş+ssk+yemek+yol =1750..

Tuzla piyade okulunda vitamin cafe'de içecek ürünleri bölümünde çalışacak diksiyonu düzgün güler yüzlü bakımlı bayan çalışma arkadaşları arıyoruz. maaş+ssk+yemek..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü COOKSHOP

En az Lise mezunu, En az 1 yıl Servis/Bar deneyimine sahip olan, İnsan ilişkilerinde başarılı ve müşteri memnuniyetine özen gösteren, Yiyecek-içecek sektöründe kariyer hedefleyen, Ekip çalışmasına katkı sağlayabilecek, Yoğun iş temposuna ve vardiyalı çalışma saatlerine ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Vanilya Unlu Mamüller (Bağ Pastanesi)

Cafemizin barista bölümünde çalışacak tecrübeli eleman...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Terrace 12

Şirketimiz bünyesinde çalışacak tecrübeli baristalar aranıyor. Maaş + SSK + AGİ + Yol + Prim Beşiktaş şubesi ilgili kişi Fatih Bey: 0532 761 33 45 Kadıköy Koşuyolu şubesi ilgili kişi Abdullah Bey: 0538 393 67 00..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kün Kahve Beylikdüzü

Yeni açılan cafemize Kahve ve Çay konusunda deneyimli baybayan barista alınacaktır...

Tarihi balık pazarı unlu mamüllerinde çalışacak garsonluk yapabilecek müşteri ile iletişime geçebilecek çalışma arkadaşları arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Erdal Niron

Fua Kebab Cafe Restaurant Kağıthane Tesisimizde Bay & Bayan Garson / Komi Çalışma arkadaşları aramaktayız Maaş + Tip + Sgk İletişim : Ali Ekber ELİTOK Tel . : 0 534 667 15 56..

İstanbul Anadolu / Şile City's Kahve

- En az lise mezunu, üniversite öğrencisi veya tercihen Turizm ve Otelcilik M.Y.O. bölümlerinde mezun, - Benzer sektörde en az 1 yıl deneyime sahip, - Güler yüzlü, dinamik, iletişimi güçlü, - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak, - İstanbul Şile'de ikamet edebilecek..