Bilgisayar Programcısı İş İlanları

Pozisyon: Bilgisayar Programcısı
İstanbul Anadolu / Ataşehir İklimsoft

İklimsoft firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yazılım Geliştirme Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.İklimsoft Yazılım Geliştirme Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Adana / Çukurova Cafe İnn

CAFEMİZDE MÜŞTERİYE YARDIMCI OLACAK ,ÇIKTI ,SLAYT,ÖDEV HAZIRLAMA,CD KOPYALAMA VE FORMAT ÇEKMESİNİ BİLEN PERSONEL ARAMAKTAYIZ....ADRESİMİZ : KENAN EVREN BULVARINDAKİ ENDER MAĞAZASININ ARKA SOKAĞINDADIR. Çalışacak elemanların Çukurova ilçesi ve yakın çevrede ikametgah etmesi terc..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

Ttr Bilişim Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yazılım Geliştirme Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ttr Bilişim Hizmetleri Yazılım Geliştirme Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Yirmibeş Yazılım Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yazılım Destek Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Yirmibeş Yazılım Ve Danışmanlık Yazılım Destek Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Helezon

• Microsoft .NET platformunda en az 2 yıl yazılım geliştirme deneyimi olan, • SQL Server Database yönetimi konusunda en az 2 yıl deneyimi olan, • Sistem/Network/Domain yönetimi konusunda en az 2 yıl deneyimi olan, • Daha önce en az bir kurumsal uygulama geliştirme projesinde görev ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Helezon

Helezon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Android Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Helezon Android Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Fatih Kasar Kardesler Otomotiv

Genel Nitelikler: SEO alanında en az 1-2 yıl deneyimli Asp.net veya PHP'ye hakim MS Office programlarına hakim Raporlama ve dosyalama sistemlerini bilmesi Online pazarlama alanında çalışmaktan keyif alan Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisine sahip..

Rize / Merkez Sahibindenmal

Sahibindenmal firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yazılım Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Sahibindenmal Yazılım Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Trabzon / Merkez Beto Yazılım

- En Az 1 yıl Aktif Tecrübesi olan, - Visual Studio C# dilinde ASP.NET proje üretebilen, - HTML5 veya PHP, CSS3 konularına hakim, - Mobile uygulama geliştirebilen (Tercihen Swift , android studio), - JavaScript, Jquery, Ajax konularına hakim, - Web Arayüz Geliştirme Kon..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Unistep Elektronik

Unistep Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektronik Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Unistep Elektronik Elektronik Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..