Bilgisayar Programcısı İş İlanları

Pozisyon: Bilgisayar Programcısı

İstanbul Başakşehir'deki merkezimizde tam zamanlı olarak çalışmak üzere, sosyal medyadan pazarlama yapabilen, grafik becerisi olan kalıcı olarak personel alınacaktır. Başı açık yada kapalı olabilir. Hayırlı olması dileği ile......

İzmir / Bornova Uğur Ökçe Ve Taban

Ön muhasebe de çalışacak bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Emir Akustik Medya

Eleman İlanını Başvurmadan Önce Dikkatle Okuyunuz : Biz Profesyonel Web Design & Web Tasarımcı Aramaktayız, Joomla Worldpress Veri Tabanlı ... Profesyonel Değilseniz Başvuruda Bulunmayınız ! WEB TASARIM ELEMANINDA ARANILAN KRİTERLER : BİLGİ VE BECERİLERİ ; Bil..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Sena Gurup Akustik Mimarlık

Eleman İlanını Başvurmadan Önce Dikkatle Okuyunuz : Biz Profesyonel Web Design & Web Tasarımcı Aramaktayız, Joomla Worldpress Veri Tabanlı ... Onun Dışında Başvuruda Bulunmayınız... WEB TASARIM ELEMANINDA ARANILAN KRİTERLER : BİLGİ VE BECERİLERİ ; Bilgi ve tec..

Kayseri / Melikgazi Gülpar Renault Dacia Bayii

• Web tasarımı, üzerinde takibat, değişiklik yapabilecek birikime sahip ve bu alanda deneyimli • Bilgisayar donanımı üzerinde bilgi sahibi • Diksiyonu düzgün, • Analitik ve planlı düşünebilen • Yazışma, dosyalama ve raporlama işlemlerini düzenleyecek, • İnsan ilişkileri..

Adana / Seyhan Ulus Pc & Ps3 Bılısım

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere Web Tasarım Elamanı Aramaktayız...

Sektörde kendi alanında birçok ilke imza atmış firmamızın dinamik ekibine katılmak üzere; Mobil Uygulama Geliştirme uzmanı olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler ⦁ Tercihen üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya benzeri bölümlerinden me..

İstanbul Avrupa / Esenler Tao Tekstil San Ve Tic Ltd Sti

Firmamıza tekstil konfeksiyon yazılım programlarını daha önce kullanmış, muhasebe konusunda bilgisi olan bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Als Dil Okulları

ALS Group Dil Kurslari olarak Istanbul ve Antalya'da dil kursları çalıştırıyoruz.Yurtdışı ve Yurtiçi öğrencilere eğitimler veriyoruz . Aynı zamanda eğitim fuarları organize ediyoruz. şirketimize tam zamanlı, site yapacak ve güncelleyecek, google adwords takibi yapacak,facebook reklamalar..

C# dilinde masaüstü ve WEB uygulamaları geliştirebilecek, SQL bilgisi olan, Analitik düşünebilen, Öğrenmeye yatkın, Takım çalışmasına yatkın, Otomobil kullanabilen ve ehliyeti olan, Takım arkadaşı arıyoruz. Başvuruların örnek bir uygulama ile birlikte..