Bulaşıkçı İş İlanları

Pozisyon: Bulaşıkçı
İstanbul Anadolu / Üsküdar Nilhan Sultan Köşkü

Mutfağı düzenleyecek temiz tutacak mutfak yardımcısı arıyoruz..

İzmir / Konak Renaissance Izmir Hotel

Uluslararası Marriott International oteller zincirine bağlı olarak hizmet veren Renaissance Izmir Hotel bünyesinde çalışacak Bulaşıkhane Elemanı aranmaktadır. Renaissance İzmir Hotel Otel'in bütün yiyecek ve içecek alanlarının arka planlarının temizliğinden ve bu alanlarda yer alan bul..

İstanbul Avrupa / Şişli Kebapçı İskender

Nişantaşı restaurant şübemize garson yardımcıları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Kebapçı İskender

Nişiantaşı kebapçı iskender şübemize tecrübeli bulaşıkçılar aranmaktadır...

Eskişehir / İnönü Gülel Akaryakıt

KÜTAHYA 33, KMDE BULUNAN TESİSİMİZDE RESTORAN BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK ELEMAN ARANMAKTADIR VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN..

İstanbul Anadolu / Tuzla Angel Mercan Restaurant

BULAŞIKHANEDE ÇALIŞACAK ELMAN ARAMAKTAYIZ. MAAŞ SSK AGİ YEMEK TUZLA VE ÇEVRE İLÇELERDEN ADAYLARIN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLECEKTİR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ; ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren ISS Türkiye Catering alanında aşağıdaki niteliklere sahip, Bo..

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

MALTEPE SAHİL SÜREYYAPAŞA DA BULUNAN ŞUBEMİZE BULAŞIKÇILAR ALINACAKTIR. İLETİŞİM: VEYSEL BEY :0553 161 4658..

Konya / Selçuklu Nan Tava Izgara

2017 HAZIRAN AYININ 3'ÜNDE AÇILACAK OLAN KULE SİTE AVM NAN IZGARA TAVA RESTORANIMIZA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY-BAYAN BULAŞIKCI ALINACAKTIR. MÜRACAATLAR ŞAHSEN YAPILACAKTIR. MAAŞ - SSK - YEMEK - HAFTA İÇİ İZİN - YILLIK İZİN..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..