Bulaşıkçı İş İlanları

Pozisyon: Bulaşıkçı

Firmamızın restaurant bölümünde çalıştırılmak üzere bayan mutfak elemanı ( bulaşıkçı - aşçı yardımcısı ) aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Avcılar Caterıng34

İstanbul Avcılar Bölgesi'nde yer alan Catering imalatımız için ''Bulaşıkhane Elemanı'' (Steward) pozisyonunda görev yapacak çalışma arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. • En az ilköğretim mezunu, • Tercihen otel,restaurant, yemekhane işletmelerinde bulaşıkhane bölümünde en az 1 y..

İstanbul Anadolu / Tümü ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sancak Studyo Organizasyon

Kebapçı dükkanımızda çalışacak bay / bayan garson aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy DAILY DANA BURGER & STEAK

Caddebostanda ki restoranımıza Bulaşıkçı aranmaktadır, YETKİLİ KİŞİ: ERSOY ALTINORAK 0532 553 24 74..

Antalya / Muratpaşa TAVUK DÜNYASI

Kurumsal restoran markamızın ANTALYA KAPALIYOL DA bulunan şubemize bulaşıkçı alınacaktır. Başvurular şahsen şube müdürüne yapılacaktır. Şb.Müd. Tel: 0531 381 8161..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

Bursa / Osmangazi TAVUK DÜNYASI

Bursa Korupark Avm'de çalışmak üzere iş disiplini olan bulaşıkçılar alınacaktır. Müracaat buradan online olara veya: Cem Bey: 05305230716 Kadir Bey: 05352525914 numaralı telefonlardan yapılacaktır...

İstanbul Avrupa / Tümü Rota İnsan Kıymetleri

Rota İnsan Kıymetleri,Türkiye genelinde faaliyet gösteren,sektör ayrımı olmaksızın her biri alanında lider kurumların üretim ve yönetim kadrolarına personel tedariği sağlayan,İnsan Kaynakları danışmanlığını İNSAN KIYMETLERİ bakış açısıyla yapan İŞİNİZ,İŞİMİZ mottosuyla işveren ve iş arayanların çözü..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Zeynel Muhallebicisi

Zeynel Muhallebicisinin Yeniköy şubesinde görevlendirilmek üzere Bulaşık Personeli(Steward) aramaktayız. Adaylar için aranan şartlar; Bay -Bayan Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış 25-60 yaş arası Kişisel bakımına özen gösteren Esnek çalışma saatleri..