Bulaşıkçı İş İlanları

Pozisyon: Bulaşıkçı
İstanbul Avrupa / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

5 YILDIZLI OTELLER VE SOSYAL TESİSLERDE ÇALIŞABİLECEK BULAŞIKÇILAR ALINACAKTIR... * GÜNLÜK VE HAFTALIK İŞLERDE ÇALIŞABİLECEK * TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ * BAY – BAYAN BULAÇIKCI * İSTANBUL AVRUPA YAKASI VE ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN ARKADAŞLARI ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

Iss Tesis Yönetim Hizmetleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bulaşık Personeli / Caddebostan ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Tesis Yönetim Hizmetleri A. Ş. Bulaşık Personeli / Caddebostan ilanı için başvuru süresi dolmuşt..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ASLI BÖREK

Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamızda görevlendirmek üzere ; Tercihen benzer bir işte çalışmış, Bay, Dudullu,Çekmeköy,Sarıgazi civarında ikamet eden Bulaşıkhane personeli arayışımız bulunmaktadır...

Genel nitelikler: Restorancılık sektöründe zincir şubeler şeklinde faaliyet göstermekte olan Kırkpınar Lokantaları'nın Ankara'da bulunan Şubelerinde görevlendirmek üzere, tecrübeli veya tecrübesiz 'BULAŞIKÇI' arayışındayız. Bulaşıkçı, Mutfak ve restoranın kirli bulaşıklarını yıkam..

Kocaeli / Gebze Ayso Gıda Ve Yemek Üretim

Gebzede açılacak yerinde üretim projemiz için 18-45 yaş aralığında Kepçecilik , Servis elemanlığı ve Bulaşıkçılık yapabilecek Bay/Bayan Elemanlar (Erkek adaylar için askerlik yapılmış olması tercih sebebidir.) Kartal, Pendik, Tuzla ve Gebzede ikamet eden/edebilecek personeller aran..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

Iss Hazır Yemek Üretim Ve Hizmet A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bulaşık Personeli / Sultanbeyli ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Hazır Yemek Üretim Ve Hizmet A. Ş. Bulaşık Personeli / Sultanbeyli ilanı için başvuru süresi..

İstanbul Anadolu / Ümraniye CRT HUMAN

Crt Human firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bulaşıkhane Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Crt Human Bulaşıkhane Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Tümü Simit Sarayı

Simit Sarayı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Levent - Bulaşıkçı ilanlarına göz atabilirsiniz.Simit Sarayı Levent - Bulaşıkçı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Toplu yemek üretimi sektöründe benzer pozisyon görev almış ve en az 5 yıllık tecrübeye sahip ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Kara kazan temizliği konusunda en az 1 yıllık tecrübeye sahip • Hijyen kurallarına önem veren • Kişisel bak..