Bulaşıkçı İş İlanları

Pozisyon: Bulaşıkçı
İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

İSTANBUL ARNAVUTKÖY’ DE YER ALAN 3. HAVALİMANI ŞANTİYESİNDE KURULU, TOPLU YEMEK ÜRETİMİ FAALİYETİNDE BULUNAN, SEKTÖRDE LİDER FİRMAMIZDA; • En az ilkokul mezunu • Toplu Yemek Üretimi sektöründe benzer kadroda en az 2 yıllık tecrübeye sahip • Hijyen kurallarına önem veren..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 27,500 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

İstanbul Anadolu / Pendik Özcan Ayar Danışmanlık

Özcan Ayar Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bulaşıkcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Özcan Ayar Danışmanlık Bulaşıkcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Fatih Derka Restaurant Mado Şubeleri

CAFE ŞUBELERİMİZİN MUTFAK BİRİMİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN PERSONELLER İŞE ALINACAKTIR. ÇALIŞAN PERSONELE GÜNLÜK YEMEK ÇIKARTACAK YEMEK TECRÜBESİNE,MÜŞTERİYE KAHVALTI VE MUTFAK HAZIRLIK TECRÜBESİNE SAHİP, YOĞUN BULAŞIK TEMPOSUNA ALIŞIK BAYAN ADAYLAR ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Afiyet Et

AFİYET ET AVRUPA BAŞAKSEHİR , KAGITHANE,ÜMRANİYE ,ÜSKÜDAR DENEYIMLİ *** İZGARA USTASI *** TAVUK HAZIRMALA KASAP **** ET KEMİKLİ KEMİKSİZ HAZIRLAMA KASAP **** KOMİ ****KASAP **** BULAŞIKCI **** TEMİZLİKCİ MAAŞ +SSK+AİG BAŞAKSEHİR SUBEMİZ İCİN..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Esse Gıda

Etiler'de faaliyet gösteren gıda üretimi yapan şirketimiz bünyesinde "Bulaşıkçı" olarak çalışacak personel alınacaktır. Bulaşıkçı, kirli bulaşıkları yıkamak; mutfak ve demirbaşlar ile personel kullanım alanlarının günlük ve genel detay temizliğini yapmak, çöpleri boşaltmaktan sorumlu o..

İstanbul Avrupa / Şişli Red Events İnsan Kaynakları

İstanbul AVRUPA YAKASINDA ikamet eden. 5 YILDIZLI OTELLERDE STEWARD (BULAŞIKÇI) olarak devamlı çalışabilecek 18 ve ÜSTÜ bay personel aranıyor. +SGK +YEMEK +00:00 dan sonraki çıkışlarda servis. Bavurularınıza en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Adres ..

Tekirdağ / Merkez Namık Kemal Yay-Pet

RESTORANIMIZA VARDİYALI SİSTEMDE GÖREV YAPICAK, AŞÇI YARDIMCISI, BULAŞIKÇI, TEMİZLİK ELEMANI, YEMEK SERVİSİ YAPACAK SERVİS ELEMANLARI ALINACAKTIR. MALKARA VE TEKİRDAĞ MERKEZ'E SERVİSİMİZ VARDIR...

Muğla / Bodrum Parıltım Catering

Yemek hizmeti verdiğimiz yerlerde ve fabrikamızda temizlik işlerinde çalışacak takım arkadaşları..

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

İstanbul Kozyatağı Kozz AVM'de görevlendirilmek üzere Bulaşıkçı arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı Mutfak ve restoranın kirli bulaşıklarını yıkamak, Mutfak ve demirbaşlar ile personel kullanım alanlarının günlük ve genel detay temizliğini yapmak, Ç..