Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Tümü DERİ DESEN ETİKET

Genel Nitelikler: • Üniversite Mezunu ( İşletme-İktisat V.B.) • En az 2 yıl tecrübeli, • Yabanci dil bilen(İngilizce), • Tercihen Matbaa ve Ambalaj sektörlerini bilen, • Şatış becerileri yüksek ve ikna yeteneği kuvvetli, • Sıcak satış yapabilecek, • Araştırm..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Myt Turizm Otom. Peyzaj Ltd.

SANCAKTEPEDE BULUNAN FİRMAMIZ İÇİN SİGORTA HASAR DANIŞMANI VE TAKİBİ İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE DENEYİMİ BULUNAN PERSONEL ARANIYOR...

Konya / Meram Faay Sağlık Hizmetleri

Danışmanlık firmamızda görevlendirilmek üzere ' İŞ VE MESLEK DANIŞMANI ' aramaktayız. -Detaylı telefon mülakatı yapmak -İş süreçlerini Danışmanlar ile beraber takip etmek -Görüşme kayıtlarını raporlamak, dataları güncel tutmak -Referans kontrolü yapmak ve raporlama..

Realty World Bir Numara Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimenkul Temsilcisi ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Realty World Bir Numara Gayrimenkul Gayrimenkul Temsilcisi ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dol..

Realty World Bir Numara Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimenkul Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Realty World Bir Numara Gayrimenkul Gayrimenkul Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Adana / Çukurova Avrasya Gayrimenkul

AVRASYA GAYRİMENKUL ŞİRKETİ OLARAK İŞÇİ DEĞİL TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.... * 40 YAŞINI AŞMAMIŞ * B SINIFI OTO EHLİYETİ MEVCUT * EMLAK-GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜ BENİMSEYEN * OFİS EKİPMANLARINI ETKİN OLARAK KULLANABİLEN * MAAŞ-PRİM-SSK SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK * İNSAN..

İstanbul Anadolu / Tuzla İdealseramik

Tuzla-Şifa mahallesinde bulunan fabrikamızda güvenlik bölümünde Gözetim elemanı olarak çalıştırılmak üzere eleman aranmaktadır. Adaylarda Aranan Özellikler: 1-Askerlik hizmetini tamamlamış olmak, 2-İşyerimizin Tuzla Şifa mahallesinde bulunması nedeniyle adayların Tercih n..

Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer İşkur Eğitim Programı Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. İşkur Eğitim Programı Satış Dan..

Ankara / Mamak Kaşıkçı Emlak

Kaşıkçı Emlak firmasının aktif ilanlarına veya diğer Emlak Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Kaşıkçı Emlak Emlak Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Topkapı Koleji

İstanbul Kayaşehir’ de bulunan kolejimiz için aşağıda belirtilen niteliklere sahip, kolej tecrübesi olan, takım çalışmasına yatkın “Eğitim Danışmanları” aramaktayız. Aranan Nitelikler • Kolej tecrübesi bulunan, • Velileri Karşılamak ve eğitimlerimiz hakkında bilgi vermek, ..