Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman

Etap Gayrimenkul Danışmanlığı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Etap Gayrimenkul Danışmanlığı Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde değerlendirilmek üzere; Lise mezunu, Hasta Hizmetleri alanında kariyer hedefleyen, İletişimi güçlü,insan ilişkilerinde başarılı, Dış görünümüne önem veren, Hasta ve Hasta yakınları ile olan iletişimde empati kurabilecek, Has..

Minimum lise mezunu; - 18-45 yaş arası; - Diksiyonu düzgün, telefonda pozitif ilişki kurabilen, ikna kabiliyeti yüksek; - Dinamik, enerjik, hırslı, performans odaklı; - İç motivasyonu yüksek, eğlenceli, zaman yönetimi becerisine sahip; - Öğrenmeye ve kendisini geliştirm..

Kocaeli / Çayırova Torex Yapı

• Gayrimenkul sektöründe deneyimli ya da deneyimsiz, • B Sınıfı Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, • Kurumsal bir kimlik altında çalışabilecek sorumlulukta olan .• Bilgisayar, ofis programları ve internet kullanabilen, • Öz güveni yüksek, k..

Kobi Kalkınma Proje Destek Ve Yönetim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kobi Kalkınma Proje Destek Ve Yönetim Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuşt..

Proanka Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Proanka Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Dayanıklı tüketim ürünleri pazar lideri firmamız için (7 NİSAN-7 MAYIS) aralığında 1 Aylık olarak düzenlenecek etkinlik dahilinde ULUSAL YADA YEREL TEKNOLOJİ ZİNCİR MAĞAZALARDA (TEKNOSA,EVKUR,VATAN,MEDİAMARKT VB.) dönemsel olarak çalışacak,satış tecrübesi mevcut , ikili ilişkileri kuvvetli,tercihe..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Tunç Yatırım Dış Ticaret Gayrimenkul

Tunç Yatırım Dış Ticaret Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Emlak Ve Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Tunç Yatırım Dış Ticaret Gayrimenkul Emlak Ve Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Era Rdg Gayrimenkul

Era Rdg Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Era Rdg Gayrimenkul Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Turyap Gayrimenkul Danışmanlığı

TURYAP Gayrimenkul Danışmanlığı Beylikdüzü Barış Mah. Temsilciliğinde Görevlendirilmek Üzere; Beylikdüzü bölgesinde ikamet eden Disiplinli ve Güleryüzlü Bilgisayar Kullanımına Hakim Ofisin genel düzeni ve temizliğinden, İnternet sitelerine ilanların yüklenmesinden soru..