Depo Sevkiyat İş İlanları

Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Avrupa / Avcılar Mimarsinan Mutfak Eşyaları

-Depo ürün giriş çıkış düzenini yapabilecek ve süreci iyileştirebilecek, -Stok takiplerini ve sayımlarını yaparak gerekli raporlamaları yapabilecek, -mal kabul yapabilecek -Satışı yapılacak olan ürünleri sevkiyata hazır hale getirebilecek, -Depo ve sevkiyat ekibini yönlendire..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Edirne Kırkpınar Lokantaları

Edirne Kırkpınar Lokantaları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Taşımacı ilanlarına göz atabilirsiniz.Edirne Kırkpınar Lokantaları Taşımacı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Pendik Ritüel Kurumsal Hizmetler

Ritüel Kurumsal Hizmetler firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo Sorumlusu Turkcone ilanlarına göz atabilirsiniz.Ritüel Kurumsal Hizmetler Depo Sorumlusu Turkcone ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Tümü Barbaros Denizcilik

Barbaros Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Barbaros Denizcilik Gemi Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Bursa / Nilüfer Ridade Tuvid Tekstil

Genel Nitelikler: Depo, stok, sevkiyat konularına hakim, Üretimden ve dış alımdan gelen ürünleri serileyip sevkiyata hazır hale getirmek, Mağazaların ürün eksikleri takip etmek ve gerekli ürün takviyesini yapmak, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Sevki..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Omkataş Oluklu Mukavva Koli Ve Ambalaj A. Ş.

Omkataş Oluklu Mukavva Koli Ve Ambalaj A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şöför / Sevkiyat Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Omkataş Oluklu Mukavva Koli Ve Ambalaj A. Ş. Şöför / Sevkiyat Elemanı ilanı için başvuru süresi d..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Güçlü Boya Ltd. Şti

Depo ve sevkiyat personeli alınacaktır. src belgesi zorunludur. firmamızın merkezi kağıthanedir. fakat hem istanbul avrupa yakası hemde anadolu yakasına sevkiyat yapılmaktadır.iş konumuz boya ve hırdavat malzemesidir.ürünler fabrikadan geldikten sora depolarımıza indirilip ford minübüsle..

İstanbul Anadolu / Ataşehir KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 282, yurt dışındaki 154 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve din..

İstanbul Anadolu / Ümraniye KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 282, yurt dışındaki 154 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve dina..