Depo Sevkiyat İş İlanları

Pozisyon: Depo Sevkiyat
Kocaeli / Gebze DOĞUŞ OTOMOTİV

Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş.'nin Şekerpınar Gebze'de bulunan Yedek Parça ve Lojistik Genel Müdürlüğü'nde dönemsel olarak ( 6 ay) görevlendirilmek üzere, Lise mezunu, Depo mal kabul, sayım ve sevkiyat konularında deneyimli, Mesleki eğitim sertifikası bulunan, ..

İstanbul Avrupa / Silivri Organika Kimya Kozmetik

Firmamızda görevlendirilmek üzere depo sorumlusu alınacaktır..

Ankara / Yenimahalle Uğurlu Yapı A. Ş.

OSTİM ATİSAN SANAYİ SİTESİ ŞUBEMİZE FORKLİFT VE TAVAN VİNÇİ KULLANABİLEN ELEMAN MAAŞ 1750 TL + SSK + YEMEK DAHİL..

İstanbul Anadolu / Pendik Elif Kitabevi

Elif Kitabevi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Depo Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Elif Kitabevi Mağaza Depo Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Şirketimizin Hadımköy Tesisler Grubunda istihdam edilmek üzere; • En az ortaokul mezunu (Lojistik Meslek Lisesi ve MYO tercih sebebidir.) • Vardiyalı çalışabilen, • Askerliğini yapmış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş personeller alınacaktı..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Ema Ayakkabı

Genel nitelikler: *EN AZ LİSE /YÜKSEK OKUL MEZUNU *DEPO,STOK KONTROLÜ,ÜRÜN KABUL,ÜRÜN SEVK VE STOK SAYIMI KONUSUNDA EN AZ 3-5 YIL DENEYİMLİ *ANALATİK DÜŞÜNEBİLEN ,DİNAMİK,DÜZENLİ,DİKKATLİ VE TİTİZ ÇALIŞAN *MS OFFİCE PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN *TERCİHEN LOGO..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Umur Basım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Umur Basım Depo Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Sakarya / Adapazarı Bağışoğlu Gıda A. Ş.

BAĞIŞOĞLU GIDA TİC VE SAN AŞ olarak 1974 yılından bu yana gıda - meşrubat sektöründe hizmet veren şirketimiz ; PEPSİ - HAYAT SU - SIRMA - AKMİNA - KUZULKUK SODA - BEYPAZARI - AYTAÇSU- DURUSU - NESTLE PROFESSİONAL vb birçok lider markanın pazarlama ve satışını yapmaktadır Siparişlerin ha..

İzmir / Çiğli Batı Polimer A. Ş.

Batı Polimer A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Batı Polimer A. Ş. Depo Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Pencom Bilgisayar Ve Güvenlik Sisemleri

Pencom Bilgisayar Ve Güvenlik Sisemleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Paketleme Ve Depo Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Pencom Bilgisayar Ve Güvenlik Sisemleri Paketleme Ve Depo Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur..