Depo İş İlanları

Pozisyon: Depo
İstanbul Avrupa / Beyoğlu Çiçekburadan.com

Uzun vadeli çalışacak, askerliğini yapmış arkadaşların başvurmasını bekliyoruz. Maaş: 1900 TL..

Kocaeli / Gebze Özgü İdari Hizmetler

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren müşteri firmamızın operasyon merkezinde görevlendirilmek üzere; • Meslek Lisesi mezunu (Tercihen Elektrik, Makine yada Mekatronik mezunu) • Lojistik depo da konveyör bant sistemi tecrübesi olan, • 3 vardiya çalışabilecek,..

İstanbul Anadolu / Pendik Markafarma Sağlık Ürünleri

İş Tanımı: Depoya gelen ürünlerin mal kabulunü yapacak ve ürünleri uygun bir şekilde depoda yerleşimini kontrol edecek E-ticaret sitesine gelen siparişleri kontrol edecek, onaylayacak ve kargo için hazır hale getirecek Kargoya verilmesi için hazırlanan ürünlerin kargoya ulaştırılma..

DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA YÜKLEME BOŞALTMA İŞLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK VE ŞEHİRİÇİ DAĞITIMINI GERÇEKLEŞTİRECEK PERSONEL ARANMAKTADIR...

Kocaeli / Gebze Hepsi Burada

GENEL NİTELİKLER Gebze Operasyon Merkezi’nde bulunan şubemizde görevlendirilmek üzere, · Tercihen İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden, · Deneyimsiz veya benzer bir pozisyonda 1 yıl deneyim sahibi, · B Sınıfı ehliyeti olan(araç kullanma becer..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Fitpro Sporcu Ürünleri

Sporcu besinleri satışı gerçekleştiren firmamızın Ataşehir ofisinde çalışmak üzere; •En az lise mezunu, •Tercihen ürün toplama, paketleme, yükleme konularında tecrübeli, •Yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine uyumlu, •Takım çalışmasına yatkın, •B sınıfı eh..

İstanbul Anadolu / Beykoz Yakamoz Sporcu Gıdaları

Firmamız e-ticaret alanında faaliyet göstermektedir.Depo bölümünde ürün boşaltma , yükleme ve kolileme yapacak elemen alınacaktır. Askerliğini yapmış, Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Beykoz'a ulaşımı kolay, tercihen depo deneyimi olan, Depo perso..

İstanbul Avrupa / Fatih Stilimon.com

Online iç giyim satışı yapmakta olan e-ticaret web sitemizde satışı yapılan ürünlerin, çalışmakta olduğumuz tedarikçilerden tedarik edilerek sevkiyata hazır hale getirilmesi görevini üstlenecek e-ticaret sorumlusu aranmaktadır. • Tercihen Üniversite veya yüksek okul mezunu • E..

Ankara / Yenimahalle Ums Uğur Metal Sanayi Ltd Şti

Şirket / İş Tanımı: Ankara Ostim'de faaliyet gösteren Çelik Servis Merkezi fabrikamızda çalıştırılmak üzere "Forklift Operatörü" alınacaktır. Aranan Nitelikler: 1) Askerliğini tamamlamış 2) Forklift operatörlük belgesi bulunan 3) Tercihen Sincan – Mamak - Pursak..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Vizyoner Elektronik

Tercihen üniversite mezunu, 40 yaşını aşmamış Depo Yönetimi alanında deneyim sahibi, Bilgisayar ve programlarını iyi derecede kullanabilen, Ürün kabulü, ürün çıkışı, stok yönetimi süreçlerine ve yöntemlerine hakim, Ekip çalışmasına yatkın, uyumlu, disiplinli, Kend..