Depo İş İlanları

Pozisyon: Depo
Bursa / Nilüfer Ahmet-Aykut Ekler Ltd. Şti.

BİZE 256 59 00 NOLU TLF VEYA GÜLBAHÇE MAH MAH GÜRGEN SOK N0:27 OSMANGAZİ ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. ADAYLARIN ASKERLİĞİ YAPMIŞ VE MUAF OLMASIGEREKLİDİR. SRC VE PSİKOTEKNİK BELGELERİNE SAHİP OLMALARI GEREKLİDİR. BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILMALIDIR...

İstanbul Avrupa / Şişli Juen Market

E ticaret yapan firmamız bünyesinde depomuzda görevlendirilmek üzere eleman alınacaktır..

Kocaeli / Çayırova Career Hunter İnsan Kaynakları

Türkiye'nin Önde Gelen En Büyük Lojistik Firmalarında Görevlendirilmek Üzere Takım Arkadaşları Arıyoruz. İlkokul, Orta okul ve ya lise mezunu Tercihen daha önce lojistik depolarda çalışmış Güler yüzlü, dinamik Vardiyalı veya tek vardiya çalışabilecek ( 2 vardiya sabah-..

İstanbul Anadolu / Tuzla ebebek

Genel Nitelikler: Ortaokul veya lise mezunu El terminali ve Bilgisayar kullanabilen Barkod ve Raf sistemi önemini bilen Özel hayatında dahi sigara kullanmayan Tuzla bölgesinde ikamet eden İş Tanımı Depolama ve Toplama Elemanı arıyoruz...

30 yıldır faaliyet gösteren Paslanmaz Çelik Servis Merkez firmamızda görevlendirilmek üzere; 18-40 yaş arası Tecrübeli ya da tecrübesiz Tercihen forklift kullanmasını bilen İstanbul - Kocaeli ve civarında ikamet eden MAAŞ + SERVİS ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Demiray Dış Ticaret Pazarlama

KESİNLİKLE DEPO KONUSUNDA TECRÜBELİ DEPO ELEMANI E-ticaret deposuna; (online perakende ve toptan ürün satışında 10 yıllık firmamıza) Depo süreçlerine hakim, Stok giriş çıkış mantığına hakim, İade kabul mantığını kavramış, Kargo ve paketleme personelini yönlendirecek..

İstanbul Avrupa / Şişli Lojiplatform E-Ticaret Hizmetleri Aş.

LojiPlatform E Ticaret Hizmetleri A.Ş. Şişli Esentepe gida deposunda görevlendirilmek üzere; •En az lise mezunu, •Tercihen Ürün Toplama, Paketleme, Kontrol ve Faturalama işlemlerinde deneyimli, •Takım çalışmasına inanan, •Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamı..

Ankara / Altındağ Yılmaz Boru Profil

Demirciler sitesinde 25 yıldır boru, profil,demir satışı yapmaktayız. 1. Ağır vasıta ehliyeti olan. Kamyonumuzu emanet edebileceğimiz. Kendi aracı gibi özverili kullanacak, çalışkan arkadaşlar aramaktayız. Sevkiyatlarımız Ankara içinedir. Şöförün görevi; malzeme araca atılırken yardım edecek. ..

E-ticaret alanında faaliyet gösteren firmamıza Depo sorumlusu alınacaktır. İş Tanımı: Tedarikçilerden getirilecek ürünlerin depoya yerleştirilmesi, depo düzeni, stok takibi, günlük siparişlerin hazırlanması ve kargoya hazırlık aşamalarının tamamlanması. Bu işlemleri bilgi..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ums Uğur Metal Sanayi Ltd Şti

Ums Uğur Metal Sanayi Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Forklift Operaötrü ilanlarına göz atabilirsiniz.Ums Uğur Metal Sanayi Ltd Şti Forklift Operaötrü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...