Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen
İstanbul Avrupa / Eyüp Sentez Egitim Kurumları

EYÜP ALİBEYKÖYDEKİ OKULUMUZA 2016/2017 SEZONU İÇİN TÜM BRANŞLARDAN EN AZ 2 YIL OKUL YA DA DERSHANE DENEYİMİ OLAN YGS/LYS YE HAKİM ÖĞRETMENLER ARANIYOR..

Ankara / Çankaya Sur Çocuk Akademisi

ANAOKULUMUZA VE ETÜT MERKEZİMİZE ; OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ,YARDIMCI ÖĞRETMEN, FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ,MATEMATİK ÖĞRETMENİ VE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ,TÜRKÇE ÖĞRETMENİ VE SOSYAL BİLGİLERİ ÖĞRETMENİ ALIMLARI YAPILACAKTIR. SADECE İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILAN BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLECEKTİR...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy İlk Yuvam Abc

Çekmeköy'de ki yuvamızda çalışacak güleryüzlü, yakın semtlerde oturan yardımcı öğretmenler arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi

2016-2017 Eğitim -Öğretim yılında 8.yaşını kutlayan Büyükçekmece'deki etüt merkezimizde görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim MATEMATİK öğretmenleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & Yeni mezun * Pozitif, insan ilişki..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi

2016-2017 Eğitim -Öğretim yılında Büyükçekmece-MİMAROBA'daki etüt merkezimizde görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim TÜRKÇE öğretmenleri alınacaktır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & Yeni mezun * Pozitif, insan ilişkileri güçlü ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi

2016-2017 Eğitim -Öğretim yılında Büyükçekmece-MİMAROBA'daki etüt merkezimizde görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim TÜRKÇE, MATEMATİK , FEN ve TEKNOLOJİ, İNKILAP TARİHİ ,İNGİLİZCE, REHBERLİK öğretmenleri alınacaktır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum d..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi

Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Türkçe Öğretmeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi Türkçe Öğretmeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir Buca ve Bornova'da eğitim kurumlarımızda görevlendirilmek üzere, *Çocuk gelişimi bölümü mezunu *Çocuklar ile kolay iletişim kurabilen *Tecrübeli *Güler yüzlü *İzmir Buca ve Bornova'ya yakın yerde ikamet eden Okul öncesi Öğretmeni alınacaktı..

Muhasebe terimlerine hakim, Diksiyonu düzgün, Öğrenmeye yatkın, Ehliyeti olan ve araba kullanabilen, Seyahat engeli olmayan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Tercihen SQL bilgisi olan Takım arkadaşı arıyoruz. Sentez Live ERP platfor..

İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere Tüm Branşlardan Öğretmen - Eğitmen arayışımız bulunmaktadır. Alınacak Kişiler Kendi Alanlarından Lisans veya En Az MEB Onaylı Sertifikaya Sahip Olmaları Gerekmektedir. Çalışma Alanlarımız Belediye Gençlik Merk..