Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen
İstanbul Avrupa / Başakşehir Topkapı Koleji

Topkapı Okulları Kaya şehir şubemize özel okul ve dershane tecrübesi olan prezantabl diksiyonu düzgün Sosyal Bilgiler Öğretmeni alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Parıltı Eğitim

Başakşehir'de hizmet veren tanınmış Anaokulumuza (karpayı+ücret) veya sadece ücret sistemiyle çalışacak bayan öğretmenler,eğitimciler aranıyor. Not:Ayrıntılı bilgi,okul web sitemizde mevcuttur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yeşilköşk Çocuk Evi

Kadıköy Göztepe deki Anaokulumuza Anadolu yakasında oturan tecrübeli Anaokulu Öğretmenleri ve Çocuk gelişimi yeni mezun yardımcı öğretmenler yetiştirilmek üzere alınacaktır.Çocuk gelişimi mezunu lise sonrası çocuk gelişim sertifikalı kişiler başvurabileceklerdir.Öncelikle CV başvuruları değerlendiri..

İzmir / Karşıyaka Life Style Studyo

Samimi ve misafir odaklı, grup dersleri ile butik hizmet veren İZMİR BOSTANLI’da ki salonumuzda çalışacak deneyimli veya yetiştirilmek üzere, part-time ve/veya full-time fitness eğitmenleri aranmaktadır. • Tesise gelen üye ve misafirlerin ihtiyaçlarına uygun olan egzersiz programını haz..

Bursa / Nilüfer Koza Kampüs Eğitim

(ONLINE BAŞVURULAR DİKKATE ALINACAKTIR.) Ortaokul 7-8 grupları ile çalışacak düzenli ve sistemli çalışmaya yatkın yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışacak Fen Bilgisi Öğretmeni arıyoruz. - İşini benimseyecek, sorumluluk alabilecek, - Kendini geliştirmeye açık, - ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Atlıkarınca Anaokulu

ALTUNİZADE'DEKİ ANAOKULUNA 2 YILLIK YÜKSEK OKUL ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNU TECRÜBELİ ÖĞRETMENLER PART TİME NATİVE SPEAKER İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bilgidağı Koleji

BİLGİDAĞI KOLEJİNDE Mutlu ve erdemli bireyler yetiştirme amacı taşıyan değerli sınıf öğretmenlerimizle bir araya geliyoruz. Aranan Nitelikler 2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim yılı için değerlendirilmek üzere; Çağdaş eğitim yöntem ve tekniklerine hakim, ..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi

2016-2017 Eğitim -Öğretim yılında Büyükçekmece-MİMAROBA'daki etüt merkezimizde görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim İNGİLİZCE öğretmenleri alınacaktır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & Yeni mezun * Pozitif, insan ilişkileri güçl..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Doğan Anaokulu

OKULLARIMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÇOCUK GELİŞİMİ ÖN LİSANS, LİSANS, ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNLARI DENEYİMLİ ÖĞRETMENLER, SANTRANÇ, MENTAL ARİTMETİK, MONTESSORİ EĞİTİMİ VEREBİLECEK ÖĞRETMENLER, DEĞERLER EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ, İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR...

Ankara / Keçiören Gökyay Basım Yayın Ltd. Şti

Yayınevimizde tam zamanlı çalışacak Türk Dili ve Edebiyatı mezunu editör aranmaktadır..