Forklift Operatörü İş İlanları

Pozisyon: Forklift Operatörü
İstanbul Avrupa / Esenyurt Horoz Lojistik

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic A.Ş. Şirketimizin, Kıraç'ta bulunan Depomuzda görevlendirilmek üzere; En az ortaokul mezunu, Forklift kullanma ehliyetine sahip, Reach Truck ve Forklift kullanımı ile ilgili en az 2 yıl tecrübesi olan, Askerli..

Ankara / Kazan Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

Kocaeli / Gebze BUYRUK GROUP

DARICA, GEBZE, DİLOVASI CİVARINDA HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ İŞLETMELERDE, AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP FORKLİFT OPERATÖRLERİ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. 1. 22 - 45 YAŞ ARASI, BAY, 2. ASKERLİK İLE İLİŞKİSİ BULUNMAYAN, 3. EN AZ İLKOKUL MEZUNU 4. FORKLİFT E..

İstanbul Avrupa / Esenyurt CRT HUMAN

Crt Human firmasının aktif ilanlarına veya diğer Forklift Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Crt Human Forklift Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Tekirdağ / Çorlu CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Metal Ambalaj

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu askerliğini tamamlamış erkek, • G sınıfı ehliyetli Forklift Operatörü aranmaktadır. • Forklift kullanma konusunda minimum 3 yıl tecrübeli. • Süreç ve sonuç odaklı, • Tercihen MS Office programlarına hakim • STOK ve S..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Bhc İnşaat Beton Elemanları

kilit taşı fabrikamıza deneyimli forklift operatörleri alınacaktır...

Bursa / Nilüfer Plast Met Plastik Metal

Otomotiv sektörünü öncü kuruluşlarından olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere "Depo - Forklift Operatörü " pozisyonunda çalışacak çalışma arkadaşı arıyoruz. • 25-40 yaş aralığında, • Forklift Opr. belgeli, Aktif olarak Forklift kullanabilen • Sürücü belgesi buluna..

Kocaeli / Çayırova FARPLAS

Farplas; Yurt içinde ve dışında binek ve ticari araç üreten ana sanayi firmalarına, araç içi-dışı trim plastik parçalar, kokpit, kapı panoları ve aydınlatma parçaları ile ilgili, fikir aşamasından başlayarak, ürün gerçekleştirme sürecinin (tasarım-geliştirme, kalıp, proje yönetimi, seri üretim, satı..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana Görev ve Sorumlulukların Özeti: • TCCQS prosedür ve talimatları doğrultusunda üretimin yapılabilmesini sağlamak için mevcut bulunan ve dışarıdan gelen hammadde ve yardımcı malzemeler ile boşların stoklanması ve üretime verilmesi • Üretimden çıkan/transfer gelen mamul ve malzemelerin ..