Forklift Operatörü İş İlanları

Pozisyon: Forklift Operatörü
İstanbul Anadolu / Tuzla Gürmetal Hassas Döküm

Üretimde çalıştırılmak üzere (Havacılık ve savunma sektörü) GENEL NİTELİKLER: En az İlköğretim Mezunu Depo ve Sevkiyat konusunda en az 1 yıl deneyim sahibi, Tercihen forklift ehliyeti olan ve forklift kullanabilen, Dikkatli ve düzenli çalışabilen, Ekip ç..

İstanbul Anadolu / Tuzla Arçelik A.Ş

* Arçelik Çamaşır Makinesi İşletmesi'nde çalışmak üzere, * En az 2 yıl deneyimli ve forklift ehliyeti olan * 3 vardiyalı çalışacak (08-16, 16-24, 24-08) * Askerliğini tamamlamış * Anadolu yakasında ikamet eden * Erkek adaylar alınacaktır. Çayırova kampüsün..

Manisa / Merkez İNCİ AKÜ

İnci GS Yuasa Akü olarak işbirliği içerisinde olduğumuz tesislerde bizi temsil ederek çalışabilecek takım arkadaşları aramaktayız. *Meslek Yüksekokulu ve Meslek Liselerinin Makine, Torna-Tesviye, Metal İşleri bölümlerinden mezun olmuş olan, *Manisa veya İzmir ilinde ikamet eden,..

İzmir / Çiğli Standart Civata

Lise mezunu, 25-28 yaş arası, Tercihen 1-3 yıl deneyimi olan, Forklift ehliyeti bulunan, Askerlik görevini tamamlamış erkek adaylar..

İstanbul Anadolu / Tuzla Esen Mikronize

TUZLA TEPEÖREN DE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKAMIZA FORKLİFT OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Borsa Taşımacılık

üsküdar da inşaat elektrik işlerinde çalışacak forklift operatörü aranıyor..

Bursa / Osmangazi Gümüşay Grup

Bursa Ovaakça mevkinde bulunan lojistik depomuz da, çalışacak Reach Truck (RT) operatörlerine ihtiyacımız bulunmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Kartal İnşaat Beton Boru San Ve Tıc Ltd Stı

FABRİKAMIZDA SERVİS VARDIR. ÇALIŞMA SAATLERİ 7 45 - 17 45 ÖĞLE YEMEĞİ 12 -13 SAATLERİ ARASINDA ÜCRET KONUŞULACAKTIR. 6 GÜN TAM MESAİ, PAZAR TATİLDİR...

Ankara / Kazan Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

Bursa / Osmangazi ORAKÇI Şirketler Grubu

Orakçı Makina Fabrikası Sevkiyat Bölümü'nde istihdam edilmek üzere; -Forklift ehliyeti veya kullanma belgesi olan, -Minimum 2 yıl tecrübeli, -Tercihen lise mezunu, -Askerlik görevini yapmış, -Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, -Takım çalışmasına ya..