Formen İş İlanları

Pozisyon: Formen
Kocaeli / Dilovası Özaltun Plastik Goldex

-1997 YILINDAN BERİ PLASİK MUTAFK GRUBU ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZ -ÜRETİM SORUMLUĞUNU ALABİLECEK -EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ -ENJEKSİYON MAKİNASINI KALIP AYARLARINI BASKI SÜRESİNİ İYİ DERECEDE BİLEN PLANLAMA DOĞRULTUSUNDA EN İYİ ÜRÜNÜ EN KISA SÜREDE ÜRETEBİLEN ALANDAKİ EKİBİN..

İstanbul Anadolu / Tuzla Özışık Makina

MOBİL VİNÇ (Terex,Lıebherr,Lınk-belt,Tadano,Kato,Demag vb.) bakım onarımlarını yapan firmamıza; * Hidrolik sistemlerin arıza tespit, bakım, onarım ve montajını yapabilen, * Mekanik, pnömatik, şanzıman ve motor aksamları üzerine bilgi sahibi, * Alanında deneyimli, * Din..

Burdur / Merkez Seyyah Grup

Burdur Bölgesi' nde yapımı devam eden 80 Km'lik duble yol projemizde çalıştırılmak üzere toprak işleri formeni alınacaktır. Genel Nitelikler; - Aktif araç kullanabilen, - Toprak işleri, Asfalt, Sanat yapıları işlerinde en az 5 yıl formenlik deneyimine sahip, - Şantiyel..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Asfaltsan İnşaat

ASFALT ÜRETİMİ YAPILAN FİRMAMIZA DENEYİMLİ ÜRETİM FORMENİ ARANIYOR...

Ankara'da kurulmakta olan Alman menşeli Hidro Türbinleri fabrikası için; BAŞ FORMEN ( İmalat Formeni ) aranmaktadır. Aranan özellikler şunlardır; 1.Talaşlı imalat ve çelik konstrüksiyon imalatta tecrübeli Makina Teknikeri diplomalı,..

Sivas / Yıldızeli Cb Mekanik

Otel Şantiyemizde çalışmak üzere mekanik tesisat işleri (sıhhı, ısıtma ve soğutma,havalandırma, yangın ) anlayan formen ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Beykoz Mintek Madencilik As

Erzurum'da bulunan krom zenginlestirme tesisinde calısacak vardiya cavuslarına ihtiyac vardır...

İstanbul Anadolu / Beykoz Mintek Madencilik As

Erzurumda bulunan maden zenginlestirme tesisilerimiz icin kaynakci ustaları ve bakımcılar alınacaktir.Kalıcak Yer + yemek tarafımıza aittir...

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ ALT YAPI VE ÜST YAPI FORMENİ ALINACAKTIR. İLETİŞİM: NURULLAH AYKUT CEP:0532 277 82 88..

Bursa / İnegöl Fiser Mühendislik

Tercihen C Sınıfı ehliyete sahip Tercihen SRC Belgesine sahip Trafik İşlerinde tecrübeli Seyahat engeli olmayan 45 Yaşını aşmamış Karayollarında trafik levha montajında çalışacak personel aranmaktadır...