Formen İş İlanları

Pozisyon: Formen
İstanbul Anadolu / Tuzla RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firmanın Tepeören projesinde görevlendirilmek üzere Elektrik Formen pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Aranan Temel Nitelikler Meslek Liselerinin veya yüksekokulların Elek..

İstanbul Anadolu / Tuzla RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz kendi sektörünün lider, köklü ve saygın firmanın Tepeören projesinde görevlendirilmek üzere Mekanik Formen pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur. Aranan Temel Nitelikler Meslek Liselerinin veya yüksekokulların Makin..

Elazığ / Merkez Koçtürk Otomotiv

Firmamızda BMW MİNİ RANGE RANGE ROVER den anlayan ve daha önce bu markalar üzerine çalışmış olan mekaniker aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Dörtler Otomotiv

Teknik Resim okumasını bilen, metal sektörü ölçü aletlerini kullanmasını iyi derecede bilen, tercihen TS 16949 Kalite Yönetim Sistemi dahilinde çalışmış, kalite kontrol kültürüne sahip, talaşlı seri imalat torna yöntemiyle oto yedek parçaları üreten köklü firmamıza bay Kalite Kontrol Elemanları alın..

Afyon / Sandıklı Ak Sav İnşaat

Şirketimizin Afyon/Sandıklı şantiyesinde çalışmak üzere Benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyimli Baraj ve gölet işlerinde deneyimli şantiyede yatılı kalabilecek kazı dolgu FORMEN'i aranmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Evo Otomasyon

-Proje okumasını bilen -Elektrik panosu işlerinden anlayan -Esnek çalışma saatlerine uyabilecek -Ekip ve işi yönetebilen -Otomasyon işlerinden anlayan(prosess otomasyonu) -Ehliyeti ve şöförlüğü olan formen seviyesinde çalışma arkadaşı arıyoruz...

Sakarya / Hendek CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Hendek'de bulunan yem fabrikasında görevlendirilmek üzere "Operatör ve Formen" arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : Lise ve Meslek Yüksek okullarının Elektrik, Elektrik /E..

Ankara / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Ankara'da bulunan Yem Fabrikasında görevlendirilmek üzere 'ELEKTRİK FORMENİ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Liselerin ve Meslek Yüksek okullarının Elektrik, Elekt..

Mersin / Gülnar (Gülpınar) Sega Solar

Güneş Enerjisi Santrallerinde aşağıdaki iş kollarında çalışacak saha formeni aranmaktadır. GES OG Hücre / Trafo / AG Pano köşkleri, Fotovoltaik Dizi / Merkezi invertler, Fotovoltaik Modüller, AC/DC Saha toplama panoları, OG/AG, AC/DC kablolama, Hafriyat ve ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir KORLAS

Merkez Servis Danışmanı Motosiklet sektöründe büyümekte olan ve Ducati, MV Agusta, Triumph markalarının distribütörü olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere Servis Danışmanı aranmaktadır. Adaylarda aranan özellikler aşağıda belirtilmiştir. Meslek Lisesi veya Meslek Yükse..