Garson İş İlanları

Pozisyon: Garson
İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

İstanbul Kozyatağı Kozz AVM'de görevlendirilmek üzere Garson arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı Salondaki servisin başlamasından bitimine kadar olan aşamalarda düzenin ayarlanmasını sağlar. Servis masalarının düzenini sağlar. Müşterileri en iyi şekilde ağır..

İzmir / Karşıyaka Santa Maria

Santa Maria firmasının aktif ilanlarına veya diğer Garson ilanlarına göz atabilirsiniz.Santa Maria Garson ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Şöhret Restorant

Bakırköy meydanda bulunan restaurantımıza deneyımlı garson ve komıler alınacaktır. Lutfen cv nızı bırakın ...

Kocaeli / Gebze BTA DENİZYOLLARI

BTA 1999 yılında Bilintur Tepe Akfen ortaklığı ile İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali bünyesindeki yiyecek-içecek operasyonunu yürütmek üzere kurulmuştur. Bugün itibari ile Türkiye'nin üç büyük ilindeki havalimanlarında ve yurtdışı operasyonlarında yiyecek-içecek, ağırlama ve konaklama..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Florya Mado

FLORYA MADO DA BAY BAYAN GARSON KOMİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Setem Temizlik

Setem Temizlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Garson ilanlarına göz atabilirsiniz.Setem Temizlik Garson ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Efsane Manisa Kebab Salonu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Garson ilanlarına göz atabilirsiniz.Efsane Manisa Kebab Salonu Garson ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Thewrap

Etiler'deki kafemize garson aramaktayız...

Tekirdağ / Malkara Namık Kemal Yay-Pet

YAYOBA HOTEL Tekirdağ için ; * Daha önce Garsonluk deneyimi olan * Vardiya sistemine uyum sağlayabilecek * Turizm mezunu ( Tercihen ) * Prenzentabl * Tekirdağ'da ikamet eden veya edebilecek Takım arkadaşları aramaktayız. Not: Personel ..

Ankara / Keçiören Kocatepe 1949 Cafe

Forum Ankara Avm'de yeni açılan Kocatepe 1949 kafemizde deneyimli/deneyimsiz, bay/bayan servis elemanı çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilenenler iletişime geçip detay öğrenebilirler. Maaş + tip + yemek + ssk..