Garson İş İlanları

Pozisyon: Garson
İstanbul Anadolu / Tuzla BOLULU HASAN USTA/TUZLA

SERVİS ELEMANI İş Bankası Tuzla Operasyon Merkezi içi (TUTOM) BOLULU HASAN USTA SÜT TATLILARI İş Tanımı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, D-100 Karayolu İçmeler Mevkii No:42 Tuzla adresinde bulunan ve halen 3.000 civarında personelin çalıştığı İş..

İzmir / Bornova Selera Cafe Restaurant

Selera Cafe Restaurant firmasının aktif ilanlarına veya diğer Garson ( Part-Time ilanlarına göz atabilirsiniz.Selera Cafe Restaurant Garson ( Part-Time ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Konak Dubaı Gıda Ve Yemek

Dubaı Gıda Ve Yemek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Part Tıme Servis Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Dubaı Gıda Ve Yemek Part Tıme Servis Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Moda Van Kahvaltı

Moda Van Kahvaltı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Garson-Komi ilanlarına göz atabilirsiniz.Moda Van Kahvaltı Garson-Komi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler İnci Denizcilik

ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: GARSON-KOMİ ve SERVİS ELEMANLARI VASIFLI VASIFSIZ PERSONELLER ARANIYOR. Tüm sosyal haklar mevcuttur. MAAŞ+..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Aşhan Yemek

Aşhan Yemek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Garson ilanlarına göz atabilirsiniz.Aşhan Yemek Garson ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Almıghty Development Ltd.

il dışı projemizde çalışacak tecrübeli "GARSON" Alınacaktır. Genel nitelikler: İş tanımı: En az lise mezunu Catering ,gıda sektöründe çalışması ve ingilizce bilmesi tercih sebebidir. Askerlik görevini tamamlamış İngilizce bilmesi avantaj sağla..