İşçi İş İlanları

Pozisyon: İşçi
Kocaeli / Çayırova Arer Group

Bölgesinin lideri olan ARER GROUP'un porselen sektöründe üstelenmiş olduğu üretim destek hizmetleri projesinde değerlendirilmek üzere personeller aranmaktadır. Aranan özellikler: * 23-40 yaş aralığında, * Dış görünümüne özen gösteren, * Askerlik hizmetini tamaml..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Ekonat Metal Kompozit San. Tic. Aş.

Firmamıza; reklam afişlerini basabilecek,ölçüm ve montaj işlerinden anlayan makinalara hakim usta aranıyor...

İstanbul Avrupa / Avcılar İSTANBUL SERVİCE GROUP

Temizlik konusunda deneyimli Mobil ekibi olan keşif yapıp fiyat verebilecek Temizlik Bay Operasyon Müdürü aranmaktadır. İrtibat: 0537 265 36 31 Öznur hanım..

Kırıkkale / Karakeçili Tadım Gıda Maddeleri

Genel Nitelikler: • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan, • Takım çalışmasına yatkın, • Dikkatli, özverili ve çalışkan, Harman Yıkım İşçisi aranmaktadır. İş Tanımı : • Satınalma bölümüne bağlı görev yapmak, • Hammadde alım sez..

İzmir / Bornova Egemer Yapı Ltd. Şti.

Kompozit mutfak ve banyo lavaboları üretimi yapan firmamızın ambalajlama üretim yardımcısı olarak çalışacak personel aramaktayız. Tercihen: Altındağ, çamdibi, yeşilova, ışıkkent te ikamet eden veya bu güzergahkara ulaşım problemi yaşamayacak...

Tekirdağ / Merkez Namık Kemal Yay-Pet

VARDİYALI ÇALIŞMA DÜZENİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece GROUP 34 GÜVENLİK / İSTANBUL SERVİCE GROUP

BÜYÜKÇEKMECEDE BULUNAN ŞANTİYE PROJEMİZE SIVACI VE VASIFSIZ PERSONEL ARANMAKTADIR. sıvacı günlük 85,00 tl yemek ve yol vasıfsız günlük 60,00 tl yemek ve yol..

Avcılar'da faaliyet göstermekte olan Güvenlik-Temizlik hizmeti veren firmalarımıza, Muhasebe Uzmanı Pozisyonunda alım yapılacaktır. Genel Nitelikler : Üniversitelerin ve meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun, Genel Muhasebe konularına ve tek düzen hesap..

İzmir / Çiğli Lnh Mezbaha Makinaları

İZMİR ÇİĞLİ ATASANAYİ SİTESİNDEKİ İMALATHANEMİZ İÇİN ARGON GAZALTI KAYNAKÇILARI ALINACAKTIR..

Muğla / Kavaklıdere Aynal Mermer Demir Tic. Ltd

Muğla Kavaklıderedeki fabrikamizda calışmak üzere silimci st ci pahcı forkliftçi,mermer ustaları aramaktayız. Maaş + Ssk + Yemek + kalıcak yer + Bonus..