İşçi İş İlanları

Pozisyon: İşçi
İstanbul Anadolu / Ümraniye VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

ÜMRANİYE KADOSAN CİVARINDA BULUNAN İŞ MERKEZİ İÇİN BAY ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA ŞEKLİ : 2+2+2 MAAŞ : 2000 + YEMEK +SGK İLETİŞİM : 0216 481 08 00..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Akbey Özel Güvenlik

BİRÇOK NOKTADA HİZMET VEREN, GÜVENİLİR ve SAYGIN OLARAK NİTELENDİRDİĞİMİZ ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE YER ALAN PROJELERİMİZDEN; AVCILAR VE BEYLİKDÜZÜNDE BULUNAN ÜNİVERSİTE PROJELERİMİZDE (8 SAAT VARDİYALI) GÖREV ALABİLECEK (10 KİŞİ) BAY GÜVENLİK PERSONELLERİNE İHTİYACIM..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Hsc Kablo

ESENYURT KIRAÇ TAKİ KABLO FABRİKAMIZIN KABLO GRUPLAMA VE ESTELASYON BÖLÜMÜNE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VASIFSIZ ELEMANLAR ALINACAKTIR. ASGARİ ÜCRET + SİGORTA + YEMEK + SERVİS (SERVİS ŞÖLEN ÇİKOLATA FABRİKASINDAN YUKARI DOĞRU ÇIKMAKTADIR.)..

İzmir / Menderes Doğu İklimlendirme Aş.

İTOB ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN MONTAJ HATTINDA ÇALIŞACAK; ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ OLMAYAN, MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNE SAHİP, ESKİİZMİR, BOZYAKA, KARABAĞLAR, BUCA, GAZİEMİR, SARNIÇ, AYRANCILAR CİVARINDA İKAMET EDEN, VASIFLI / VASIFSIZ ELEMANLAR ALINACAKT..

Bursa / Nilüfer Ersu Yalıtım

Vasıflı / vasıfsız şantiyede çalışacak, su yalıtımı işinden anlayan ya da yetiştirilmek üzere elemanlar aranmaktadır. Şartlar: Maaş + Yemek + Sgk + Yol..

Firmamız Bünyesinde Çalıştırılmak üzere; Grafik bölümüne, Coreldraw ve Photoshop bilen çalışma arkadaşları aramaktayız. Gerçekten işe ihtiyacı olan sorumluluk sahibi kişiler aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş

İşin Detayı; Önce İnsan Sağlığı sloganı ile oftalmoloji (göz bilimi) alanında kurulan ve sektörünün liderlerinden olan VSY Biyoteknoloji firmamızın Ataşehir lokasyonunda çalışacak Temizoda Elemanı aramaktayız. En az Lise mezunu, Üretim sektöründe (tercihen sağlık sekt..

Kocaeli / Gebze Bericap

Bericap Türkiye; 1989 dan bu yana plastik kapak üretim yapan sektöründe lider bir firmadır. Fabrika bünyesinde birlikte çalışacağımız üretim elemanı istihdam edilecektir. - Lise Mezunu (Tercihen End. Meslek Lisesi veya Plastik End. Meslek Lisesi Mezunu) - Vardiyalı çalışabilecek,..

Kocaeli / Gebze Erce Group

HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ KİMYA FABRİKASI İÇİN MAAŞLI BAY PERSONELLERE İHTİYAÇ VARDIR İŞ TANIMI Makinaya giden bigbag cuvallarının ipini açmak Tankerlere hortum salıp dolumunu gerçekleştirmek Ara arada buyuk beyaz plastık varillerden 30 litrelik bidonlara dolum yapmak..

Ankara / Akyurt CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin İnegöl Süpürtü Köyü’nde bulanan Kesimhanesinde çalışacak “Vasıfsız İşçiler” arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; • 18/40 yaş arası • Askerliğini tamamlamış, • Va..