İşyeri Hekimi İş İlanları

Pozisyon: İşyeri Hekimi
Kocaeli / Gebze Erce Group

Gebze de OSGB de çalışacak araç kulanabilen tam zamanlı işyeri hekimi aranmaktadır....

İstanbul Anadolu / Pendik Asan Ortak Sağlık Ve Güvenlik Birimi

Genel Nitelikler ASAN OSGB ' de görevlendirilmek üzere ; • Tıp fakültesi mezunu, • ÇSGB onaylı İşyeri Hekimliği sertifikasına sahip, • İSG mevzuatı ve yönetmeliklere hakim, • İşyeri hekimliği tecrübesi olan, • Ekip çalışmasına yatkın,dinamik, • Tam z..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Hayat Yıldızı

ARNAVUTKÖYDEKİ PROJELERİMİZDE NÖBET USULÜ/ GÜNDÜZ STAFF ÇEKMEKÖYDEKİ PROJELERİMZDE GÜNDÜZ STAFF ÇALIŞACAK İŞYERİ HEKİMİ ARAMAKTAYIZ. SİSTEM ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİR VE KAYITLI GSM NUMARASINDAN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ...

ŞİRKETİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TAM ZAMANLI İŞ YERİ HEKİMİ ARANMAKTADIR...

Ankara / Yenimahalle Ada Prestij

ADA PRESTİJ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ OLARAK ANKARA MERKEZLİ FİRMAMIZDA; TERCİHEN TAM ZAMANLI VE YA YARI ZAMANLI İŞYERİ HEKİMİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ ÖZEL VE AĞIRLIKLI OLARAK KAMU KURUM KURULUŞLARINDA GÖREVLENDİRİLECEKTİR. YOĞUN OLMAYAN BİR TEMPODA..

Ankaradaki osgb firmamızda çalışmak üzere , Tıp eğitimi bölümlerinden mezun, İşyeri hekimi sertifikasına sahip, Aktif araç kullanabilen, Tam zamanlı çalışacak, Tercihen tecrübeli Bay/Bayan..

Türkiye’nin hızlı büyüyen grup şirketlerinden biri olan AKYA ; iş sağlığı ,iş güvenliği ,iş hukuku ve bilişim sistemleri olmak üzere dört ana iş kolunda faaliyetlerini yürütmektedir. İş sağlığı ve iş güvenliği ile bilişim sistemlerini entegre ederek iş sağlığı ve güvenliğine yeni bir..

Balıkesir / Bandırma Uzman Analiz Osgb

Uzman Analiz Osgb bünyesinde tam zamanlı olarak çalışacak; *İşyeri Hekimliği sertifikasına sahip, *ISG mevzuatına hakim, *MS Office programlarını etkin kullanabilen, *Tüm yasal mevzuata hakim, *Seyahat engeli olmayan, *İnsanlarla iletişimi kuvvetli,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Meridyen Osgb

Meridyen Osgb Bünyesinde; Üniversitelerin Tıp Fakültesi Bölümlerinden mezun, Bakanlık onaylı İş Yeri Hekimi belgesi olan, Emekli yada aktif olarak çalışan, Tercihen iş yeri hekimliği alanında deneyimli, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili kanun ve yönetmeliklere h..

Kocaeli / Gebze Erce Group

GEBZE DE KURULU OLAN OSGB MİZE TAM ZAMANLI VEYA YARI ZAMANLI İŞYERİ HEKİMİ ALINACAKTIR..