İşyeri Hekimi İş İlanları

Pozisyon: İşyeri Hekimi
İstanbul Anadolu / Tümü Alfa Tek Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

İş sağlığı ve güvenliği alanında danışmanlık hizmetleri veren OSGB firmamızda ve projelerinde görevlendirilmek üzere İş Yeri Hekimi alınacaktır. Aranan Nitelikler : Tam zamanlı çalışmak, İş Sağlığı ve Güvenliği Sistem ve Süreçlerinin koordinasyon ve yönetimi, Yasal mev..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Hayat Yıldızı

ARNAVUTKÖYDEKİ PROJELERİMİZDE NÖBET USULÜ/ GÜNDÜZ STAFF ÇEKMEKÖYDEKİ PROJELERİMZDE GÜNDÜZ STAFF ÇALIŞACAK İŞYERİ HEKİMİ ARAAKTAYIZ. SİSTEM ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİR VE KAYITLI GSM NUMARASINDAN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Teşhis Osgb

İstanbul İKİTELLİ'de bulunan Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimimiz bünyesinde hizmet verdiğimiz firmalarda görevlendirilmek üzere; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından geçerli İş Yeri Hekimi Sertifikası Olan, Yarı Zamanlı çalışabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı, Aylık..

İstanbul Anadolu / Tuzla Riskomer Osgb

İş sağlığı ve güvenliği sektörünün lider kuruluşlarından Riskomer'in kurumsal müşterilerinde tam zamanlı çalışacak "İşyeri Hekimleri" arıyoruz. Genel Nitelikler: ● İş sağlığı hizmetlerini yürütebilecek, ● İletişim becerileri iyi, ● Takım çalışmasına yatkın,..

İzmir / Gaziemir Makro Osgb Ltd. Şti.

Gaziemir 'de bulunan ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ olarak faaliyet gösteren firmamız da görevlendirilmek üzere aşağıda ki özelliklere sahip takım arkadaşı aramaktayız. * Tercihen Tam zamanlı ve yarı zamanlı * İş yeri hekimliği konusunda yönetmeliğe uygun çalışabilecek, *İş..

Sivas'ta faaliyet gösteren Simurg OSGB bünyesinde görevlendirmek üzere işyeri hekimi pozisyonunda takım arkadaşları aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER: ----------------------------------------- İşyeri hekimi yetki belgesine sahip, İlgili mevzuatlara hakim, Güncel mes..

AKSARAY da bulunan fabrikamızda görevlendirilmek üzere, İş yeri hekimliği hizmetlerini yürütebilecek, ● İletişim becerileri iyi, ● Takım çalışmasına yatkın, ● Kendini sürekli geliştirebilen, ● Aktif sorumluluk alabilen, TAM ZAMANLI İŞYERİ HEKİMİ alınacaktır...

İzmir Karşıyaka'da bulunan OSGB firmamız için; Tam zamanlı çalışabilecek, İzmir ve çevresindeki müşterilerimizi ziyaret edebilecek, CSGB tarafından onaylı İşyeri Hekimi sertifikasına sahip, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, Branşı ile ilgili geliş..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Fahri Alkan Osgb

Osgb'mizde çeşitli firmalarda görevlendirilmek üzere, Başka firma / hastane vb. yerlerle ilişiği olmayan, İstanbul içi ve il sınırlarında hizmet verebilecek Performansı yüksek, takım çalışmasına yatkın , insan ilişkileri güçlü, Emekli yada iş yeri hekimi kariyer planı olan ..

İstanbul Anadolu / Pendik Asan Ortak Sağlık Ve Güvenlik Birimi

Firmamızın hizmet verdiği kuruluşlarda görevlendirilmek üzere tam zamanlı iş yeri hekimi aranmaktadır..