Kalfa İş İlanları

Pozisyon: Kalfa
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Oluşum Ambalaj

ARNAVUTKÖY HARAÇÇIDA KARTON BARDAK İMALATI YAPAN FABRİKAMIZA FLEKSO MATBAA USTALARI VE KALFALARI ARIYORUZ..

Kocaeli / Derince Serpil Eczanesi

ECZANEDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ECZACI KALFASI ALINACAKTIR...

İzmir / Gaziemir Osman Kuaför

Öncelikle kendisine saygısı olup çalışma arkadaşına da bunu yansıtıp müşterilere karşı düzenli saygılı işine sadık kendi iş yeri gibi görerek çalışan arkadaş arıyorum...

Bursa / Osmangazi Nas Kuoför

kuaför salonumuzda çalışacak çırak yada kalfa alınacaktır...

2. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan dalgıç pompa üretimi yapan fabrikamızda Teknik resim okumasını ve ölçüm aletlerini iyi derecede kullanabilen, Tercihen Cad/Cam programlarını kullanabilen, program yazabilen, Üniversal torna ve frezede çalışma tecrübesi olan, İlgil..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Aydogdu Tesisat

aydoğdu tesisat libadiye caddesi dükkanımızda çalışacak tam zamanlı genç kalfa usta tesisattan anlayan personel alıncaktır su kaçak tespiti deneyimi veya öğrenmeye yatkın tıkanıklık açma robotunu öğretebileceğimiz b ehliyetli rezervuar batarya boru döşeme bu tarz basit..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Kavim Elektrik

Beylikdüzü/İSTANBUL Tüyap Yanında Bulunan Elektrik Taahhüt firmamıza Esenyurt,Beylikdüzü,Büyükçekmece civarında ikamet eden elektrik tesisat ustaları ve kalfaları alınacaktır. Yol+Yemek+Maaş+Mesai+SSK..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sepici Mühendislik

Şantiyelerimizde mekanik tesisat,sıhhi tesisat, ısıtma tesisatı, yangın tesisatı, havalandırma, izolasyon, doğalgaz tesisatı işlerinde görevlendirmek üzere; usta, kalfa ve çırak seviyesinde eleman alımı yapılmaktadır. Başvuranların İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmeleri tercih sebeb..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Rota Raf

MOBİLYA VE RAF ÜZERİ ÇALIŞABİLECEK B SINIFI EHLİYETİ OLAN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, SULTANBEYLİ VE CİVARİ İKAMET EDEN, İŞİNDE TECRÜBELİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Teksan Etiket

HEIDERBERG GTO 2 RENKLİ MAKİNEDE ÇALIŞACAK KALFA ARANIYOR...