Kalfa İş İlanları

Pozisyon: Kalfa
İstanbul Avrupa / Bağcılar Özfa Beyaz Eşya Teknik Servisi

Bağcılarda Bulunan Özfa Teknik Servisimize Kombi Klima Ustaları Aranmaktadır. maaş haftalıktır. istanbul'un tümüne hizmet vermekteyiz. Kombi Ve Klima Da iş bitirici Çalışma Arkadaşlarımızın Başvurularını Bekliyoruz,..

Batıkent'te Bulunan Firmamız Bünyesinde, 1- Güvenlik Kamera Sistemleri Montajı 2- Merkezi Yayın Sistemleri Montajı 3- Diafon Sistemi Montajı İşlerinde Çalışacak Askerlik Problemi Olmayan, Tercihen Araba Kullanabilen Usta ve Usta Yardımcısı Alınacaktır. Çalışma sa..

Kocaeli / Körfez Kayık Reklam

Tabela ustaları / kalfaları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Fatih Levent Proje

ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞACAK USTA KALFA ÇIRAK ALINACAK YEMEK KALACAK YER MEVCUT ŞARTLAR İYİ UZUN SÜRELİ VE DAİMİ ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR İLGİLENSİN..

Kocaeli / İzmit Tosyalı Ahşap

Kapı montaj işinde çalışacak montaj ustası / kalfası aranmaktadır. SGK işe başlamadan yapılmaktadır...

İzmir / Tümü Yüksel Mühendislik

Firmamızın; Ege Bölgesi ve Genel Merkez Antalya'da, Manisa Merkez esas olmak üzere çalışabilecek Elektrik Tekniker ve Teknisyenleri ile Üniversitelerin Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun olmuş mesai arkadaşları aranmaktadır. İlgilenen arkadaşlardan şehir dışından (Manisa dışı) gelmek isteyenle..

İzmir / Karşıyaka Öncü Klima

KLİMA İŞİNDE ÇALIŞACAK. TERCİHEN DENEYİM SAHİBİ KALFA VE ÇIRAK ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla BUYRUK GROUP

TUZLA BÖLGESİNDE HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ PROJEDE SOĞUTMA ve İKLİMLENDİRME KONUSUNDA KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN, ÇIRAK VEYA KALFA STATÜSÜNDE ÇALIŞACAK BAY PERSONEL İSTİHDAM EDİLECEKTİR. 1. BAY, 2. 22 - 32 YAŞ ARASI, 3. ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, 4. EML - Y.OKUL veya LİSANS ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Selvi Bayan Kuaförü

Bayan kuaförü salonumuza acilen saç konusunda deneyimli kalfa alınacaktır..

Muğla / Bodrum Harman Tasarım

Atölyede çalıştırılmak üzere mermer montaj ustaları aranmaktadır..