Kasap İş İlanları

Pozisyon: Kasap
İstanbul Anadolu / Tuzla UĞUR YEMEK

Tuzla Orhanlı da faaliyet gösteren Hazır Yemek Üretim Tesisimizde et işlemek üzere kasap alınacaktır. 1- Et kesim ve işleme konusunda en az 5 yıl tecrübeli 2- Askerlik hizmetini tamamlamış olan 3- Tempolu çalışabilecek, aktif, dinamik yapıda olanlar 4- İstanbul Anadolu yakası..

İstanbul Avrupa / Tümü CARREFOURSA

İstanbul Avrupa Yakasında Zekeriyaköy Mağazamızda çalışabilecek; Karkas Et İşleme Konusunda Tecrübeli Kasap Ustaları ve Tecrübeli Şarküteri aranmaktadır. Aranan Nitelikler - Dinamik bir ortamda çalışacak, - Çağdaş, güvenilir, özgüvene ve özdenetime sahip,..

Şirketimiz bünyesinde çalışabilecek Kasaplar aramaktayız. Erkek adaylarımız için askerlik yapılmış olması tercih sebebidir. Anadolu yakasında ikamet eden...

Kocaeli / İzmit Migros

GENEL NİTELİKLER Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI Kasap, personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ür..

İstanbul Anadolu / Tuzla Migros

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ü..

Kocaeli / Gebze Migros

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ü..

İzmir / Tümü KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz.Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur.30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüzl..

Mersin / Toroslar Firma Adı Gizli

Bilkent Holding Kuruluşu Bilintur Catering Centre bünyesinde Mersin İlinde Yer Alan Projemizde “Kasap” olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. • En az ilköğretim mezunu, • Tercihen gıda güvenliği yönetim sistemi (ISO 22 001) ve İş sağlığı ve ..

İstanbul Anadolu / Beykoz Nebyan Doğal

Riva yakınlarındaki Paşamandıra mahallesinde yer alan kırmızı et işleme ve paketleme tesisimizde mevcut ekibimizle birlikte çalışacak bir Kasap Ustası arıyoruz. Nebyan Doğal olarak müşterilerimizin evlerine Karadeniz yaylalarında en doğal şekilde yetişmiş hayvanların etlerini, hijyen st..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

GENEL NİTELİKLER Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI İstanbul Zorlu Center AVM'de açılacak olan Macrocenter mağazamızda görevlendirilmek üzere; Kas..