Kasap İş İlanları

Pozisyon: Kasap
Kocaeli / İzmit Migros

GENEL NİTELİKLER Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI Kasap, personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ür..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Migros

Şirket / İş Tanımı İstanbul İl'i Küçükçekmece Halkalı lokasyonunda bulunan Migros Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; "Kasap”, "Meyve /Sebze Satış Elemanı ", "Şarkütör” olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikt..

İstanbul Anadolu / Tuzla Migros

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ü..

Kocaeli / Gebze Migros

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ü..

Antalya / Alanya ARDEN GIDA

Alanya da açılacak olan şubemiz için ACİL Kasap alımı yapılacaktır. 0553 104 80 85..

İzmir / Tümü KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz.Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur.30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüzl..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Cemiltopuzlu Macrocenter Mağazamızda görevlendirilmek üzere; Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişi..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İş Tanımı: Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir CARREFOURSA

İş Tanımı İçerenköy'de bulunan CarrefourSA Hiper marketimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasap - Şarküteri: Mağazada satılan ürünlerin raflara yerleştirilmesi, temizlik ve düzeninin sağlanması, fiyat etiketle..

Tekirdağ / Çorlu Özikiz Gayrimenkul

ÖZİKİZ GAYRİMENKULDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ PRİM USULÜ %50 BİLGİSAYAR TELEFON İNTERNET İLANLARI VS DOLGUN MAAŞ SSK..